Fırsatçılara Urfa'da geçit yok!

TAKİP ET

Yaşanan deprem afetinden sonra fırsatçılık yapmaya çalışan emlakçı ve nakliyecilere Şanlıurfa Valiliği bünyesindeki Ticaret İl Müdürlüğü fırsat tanımayarak adeta ceza yağmuruna tuttu.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem sonrası  vatandaşlara dudak ucuklatacak fiyatlar çeken emlak ofisleri ve nakliye firmalarına Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri yaptığı denetimlerden sonra idari para cezası verdi.

Bugün Şanlıurfa merkezde yapılan denetimlerde 12 emlak ofisi, 2 nakliye firması ve bir market denetlenerek vatandaşlara yüksek fiyat çeken emlak ve nakliye firmalarına 61.042 TL ceza yazıldı.

Şanlıurfa Valiliğnden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi. "Ticaret İl Müdürlüğümüzün koordinesinde; market, emlak ve nakliye ofislerine yapılan denetimlerde bugün 12 emlak ofisi, 2 nakliye firması,  market denetlendi; toplamda 61.042 TL idari para cezası uygulandı. Denetimlerimiz hız kesmeden devam edecektir koordinesinde; market, emlak ve nakliye ofislerine yapılan denetimlerde bugün 12 emlak ofisi, 2 nakliye firması, 1 market denetlendi; toplamda 61.042 TL idari para cezası uygulandı. Denetimlerimiz hız kesmeden devam edecektir"

Urfa Valilik Sondakika