Fragmanı yayınlandı; vizyona renk katacak

TAKİP ET

Dev oyuncu kadrosuyla, merakla beklenen 'Şuursuz Aşk' sinema filminin ilk fragmanı izleyiciyle buluştu.

Başrollerini ödüllü oyuncu İsmail Hacıoğlu ve Hercai dizisinin yıldızı Ebru Şahin'in paylaştığı Şuursuz Aşk sinema filminin yapımcılığını Şeddadi Yapım olarak Şanlıurfalı Orhan Şeddatlı üstlendi. Filmin etkileyici ve sıra dışı senaryosu, Şanlıurfalıların da oldukça ilgisini çekti.



1980 ihtilalinin gölgesinde, akıl hastanesinde geçen hikaye, Yusuf ile Menekşe'nin karşılaşmasıyla  ikisinin de yabancı olduğu aşk duygusuyla, şuursuz bir şekilde tanışmalarını konu alıyor. Film, ayrıca dönemin sistemine ve gerçeklerine de dokunuşlar yaparak, tarihte hüzünlü bir yolculuğa çıkarıyor. Hastanede çok renkli karakterlere sahip hastaların da dünyaları, izleyicinin ruhuna dokunacak, zaman zaman güldürecek, zaman zaman hüzünlendirecek.



Filmde Burcu Kara, Ayşegül Günay, Ayşen Batıgün, Ruhi Sarı, Tuncer Salman, Emir Benderlioğlu, Ali Buhara Mete, Erdal Ayna, Volga Sorgu, Ayhan Anıl, Cansu Fırıncı, Seher Terzi ve Demet Oran gibi sevilen oyuncular da yer alıyor. Güçlü kadrosuyla dikkat çeken filmin yönetmen koltuğunda ise Umut Ertek oturuyor. CGV Mars Media’nın dağıtımını üstlendiği film 20 Aralık 2019'da vizyona girecek.



 

fragmanı yayınlandı; vizyona renk katacak 1980 ihtilalinin gölgesinde akıl hastanesinde geçen hikaye gerçeklerine de dokunuşlar yaparak film ayrıca dönemin sistemine ve gerçeklerine