Futbol tarihinde bir ilk: Başkanı istifaya çağırdılar

TAKİP ET

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Şanlıurfaspor'da sorunlar bitmek bilmiyor. Şanlıurfaspor futbolcuları yayımladığı bir açıklama ile Başkan Mehmet Yılmaz'ı istifaya davet etti.

Ekonomik sıkıntılar nedeniyle sorunların bitmediği Şanlıurfaspor’da futbolcular başkana karşı isyan bayrağı açtı. Kulüp futbolcuları yayımladığı ortak açıklamada Başkan’ı istifaya davet etti ve önümüzdeki 2. Etap ve 3. Etap kampına katılmayacaklarını bildirdiler.

 

Şanlıurfaspor Kulübü Futbolcularından yapılan açıklamada,“Bilindiği üzere 25.07.2019 tarihinde takım sporcuları olarak bir kamuoyu açıklaması yapınıştık. Söz konusu kamuoyu açıklamamızda Şanlıurfa Spor Kulübü' nün yaşaması için gerek ücretlerimizde %30'lara varan indirimleri kabul etmemize; gerekse indirim yapılan alacaklarımızın 3 ya da 4 taksite bölünmek sureti ile vadelendirilmesini kabul etmemize rağmen; henüz ilk vadesi gelen çeklerin bankada karşılıkları sorulduğunda banka tarafından bizlere "anılan çeklerdeki imza sahte olduğu ve Mehmet Yılmaz' a ait olmadığının bankaya yine Mehmet Yılmaz tarafından ihbar edildiği, dolayısı ile ödeme ile ilgili bir işlem yapılamayacağının bilgisinin" verildiği değerli kamuoyu ile paylaşılmıştır.

Anılan kamuoyu açıklamamız sonrası Sn. Mehmet Yılmaz'ın yönetiminden birçok isim birer birer istifa etmişlerdir.

Gelinen bu noktada Sn. Mehmet Yılmaz bizlerden süre talep etmiş ve 30.07.2019 tarihinde vadesi gelen çeklerin tamamını ödeyeceğinin sözünü vermiştir. Ancak ne var ki, bugün 18:30 itibari ile söz konusu çekler halen ödenmemiştir.

Yukarıda yapmış olduğumuz açıklamalarımız dikkate alınmak suretiyle, Sn. Mehmet Yılmaz' in vermiş olduğu sözü yerine getirmemesi sebebiyle, 2. Etap ve 3. Etap kampına katılmayacağımızı bildirir; yine Büyük Şanlıurfa Spor Kulübü'nün yaşaması için elzem gördüğümüzden Sn. Mehmet Yılmaz' in istifa etmesinin kulüp adına yararlı olacağı için tüm kamuoyu önünde Sn. Mehmet Yılmaz' ı istifaya davet ettiğimizi tüm kamuoyunun bilgisine sunmak isteriz.30.07.2019”

Mehmet Halhalli / Urfa Değişim

ekonomik sıkıntılar futbol tarihinde bir ilk tff 2.lig beyaz grupta mücadele edecek olan Şanlıurfaspor başkan mehmet yılmaz haberler