Futbolcular aç ve susuz olarak çalışıyor

TAKİP ET

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor'da sorunlar devam ediyor. Teknik Direktör İhsan Karabulut, futbolcuların antrenmanlara aç ve susuz olarak çalıştığını iddia etti.

Ekonomik sorunların devam ettiği Şanlıurfaspor’da ligde kötü gidişat devam ediyor. Bir yandan parasal problemler bir yandan yöneticilerin ne iş yaptığı bilinmediği Şanlıurfsapor’da futbolcular idmana aç ve susuz olarak katılıyor.

 

50 yıllık kulüpte profesyonelleşme yolunda bir adım atamayan yöneticiler takımın bu hale gelmesinde önemli rol aldığı biliniyor. Transfer dönemlerinde gelişi güzel harcanan paralar yüzünden koca kulüp artık yok oluyor. Ligde -12 puan silme cezası ve altyapı futbolcuları ile mücadele eden Şanlıurfaspor’da işler gittikçe kötüye gidiyor.

 

Şanlıurfaspor’un kulüp başkanı kim olduğu ise henüz bilinmiyor. Ortada yönetici kalıp kalmadığı ise merak ediliyor. Bu saatten sonra takımın deplasman maçlarına nasıl gideceği ise merak ediliyor.

 

Şanlıurfaspor’da teknik direktör görevine getirilen İhsan Hoca takımın başından 10 günce önce ayrıldığını ve futbolcuların idmanlara ve susuz olarak çıktığını kaydetti.

Şanlıurfaspor altyapılar sorumlusu İhsan Karabulut yaptığı açıklamada, “Benim ve ekibimin Şanlıurfaspor profesyonel takımı ile herhangi ilişkimiz yoktur. 1 Hafta Mecburen Takımı Afyon’a götürdük, ondan sonrası takımla ilgili hiç bir bağımız yoktur. Son 10 günde Yaşanan hiç bir konu ile ilgili alakamız yoktur. Takım aç susuz idmanlara maçlara çıkmaktadır. Bu şartlarda yararlı olamayacağımızdan, orda olmamızın gereği yoktur” dedi.

 

ekonomik sorunların devam ettiği Şanlıurfaspor tff 2.lig beyaz grup futbolcular aç ve susuz olarak çalışıyor