Futsal Turnuvası Şampiyonu belli oldu

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve 16 kurumun katılım gösterdiği Futsal turnuvasının final maçı Gençlik ve spor hizmetleri daire başkanlığı ile Emniyet Güçleri arasında oynandı. Oynan maçta Gençlik ve spor hizmetleri daire başkanlığı galip gelerek şampiyon oldu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anısına yapılan futsal turnuvasına, 16 takım 200 sporcu katılım gösterdi.

Turnuvanın final maçına kalmaya hak kazanan Gençlik ve spor hizmetleri daire başkanlığı ile Emniyet güçlerinin maçı dün 19.00’da Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Akabe TOKİ kapalı spor salonunda oynandı.

25’er dakikalık 2 set halinde oynan maçı Gençlik ve Spor Daire başkanlığı 6-5 kazandı.

Maç sonu açıklamalarda bulunan sporcular, Büyükşehir belediyesine teşekkür ederken böyle turnuvaların her zaman düzenlenmesi gerektiğini belirttiler.

‘’İNŞALLAH BÖYLE ETKİNLİKLER DEVAM EDER’’

Güzel bir turnuva olduğunu belirten Mustafa Aktınsu konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

Güzel bir turnuva oldu. Burada emeği geçen, düzenleyen herkese teşekkür ediyoruz. Bizim için de çok güzel bir sosyal faaliyet oldu. Geçen sene de katılmıştık ikinci olmuştuk, bu sene de ikincilik nasip oldu. İnşallah bundan sonraki turnuvada şampiyon olmaya çalışacağız. İnşallah böyle etkinlikler devam eder herkese teşekkür ederiz.

‘’BİZ DAHA İYİYDİK’’

Böyle organizasyonlara herkesin katılması gerektiğini belirten Mehmet Emin Kaydı ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

Öncellikle turnuvayı düzenleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e Çok teşekkür ederiz. Bunun yanı sıra Ahmet Dedeoğlu’na, Hasan Keser’e, Ahmet Alpay’a, Mehmet Erciş'e ve müdürlerimize teşekkür ederiz. Böyle organizasyonları sürekli Büyükşehir Belediye Başkanı yapıyor çok teşekkür ediyoruz. Turnuvada 1. olduk diğer takımda iyi oynadı biz daha iyiydik kazanan biz olduk. Böyle turnuvaların sürekli düzenlenmesini istiyoruz. Böyle organizasyonları herkes katılsın burada tek eksik seyirciydi O da olsaydı çok güzel olacaktı.

‘’GÖZLERİMİZİN PASININ SİLİNDİĞİ BİR TURNUVA OLDU’’

Gözlerinde iki takımında şampiyon olduğunu belirten Hasan Keser ise konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi olarak kurumlar arası 15 Temmuz Demokrasi şehitleri turnuvası düzenledik. Tamamı ile kurumlarımızın katıldığı ve yoğun bir katılımın olduğu, 17 kurumun ve 170’e yakın sporcunun katıldığı bir turnuva oldu. Turnuva çok renkli ve çok çekişmeli oldu. Geçmişte sporcu olan, futbol oynamış olanlar gelip burada streslerini attılar, futbol oynadıkları eski takım arkadaşlarını gördüler, bizde burada adeta gözlerimizin paslarını silecek müsabakalar izledik ve nitekim bugünde final müsabakası centilmence, bizim gözümüzde iki takımın da şampiyon olduğu bir maç oldu.

Foto: Tevfik Kapçı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Futsal Turnuvası