Galatasaray evinde Beşiktaş'a 6 maçtır yenilmiyor

TAKİP ET

Galatasaray, Beşiktaş'ı mağlup etmesiyle ezeli rakibine karşı evindeki yenilmezliğini 6 maça çıkardı.

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Galatasaray sahasında Beşiktaş ile mücadele etti. Nef Stadyumu’nda oynanan derbiden 2-1 galip ayrılan sarı-kırmızılılar evinde rakibine karşı yenilmezliğini de sürdürdü. Beşiktaş’a karşı sahasında son olarak 27 Şubat 2017’de oynanan karşılaşmada 1-0’lık skorla yenilen Aslan daha sonra oynadığı 6 derbide 5 galibiyet, 1 beraberlik aldı.

Okan Buruk ilk derbisinde kazandı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Beşiktaş maçıyla antrenörlük kariyerindeki ilk derbisinden galip ayrıldı.
Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Galatasaray evinde Beşiktaş ile karşılaşırken, sarı-kırmızılıların Teknik Direktörü Okan Buruk da bir ilki yaşadı. Buruk, antrenörlük kariyerinde ilk derbisini siyah-beyazlılar ile oynadı ve sahadan 2-1 galip ayrıldı.
Okan Buruk, 90 dakikanın sona ermesinin ardından büyük sevinç yaşadı.
Buruk, futbolculuk kariyerinde iki takımda da forma giymişti.

Kartal yine savunamadı

Galatasaray deplasmanında 2 gol yiyen Beşiktaş, üst üste 4 maçta da kalesini gole kapatamadı. Siyah-beyazlılar bu sezon çıktığı 13 maçta yalnızca 3 kez gol yemedi.
Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Galatasaray deplasmanında boy gösteren Beşiktaş, sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılırken bu maçta da kalesini gole kapatmadı. Bu sezon çıktığı 13 lig maçının 10’unda gol yiyen siyah-beyazlılar, toplamda 18 gol yedi. Bu sezon ligin ilk haftasında Kayserispor’u 1-0 mağlup eden Beşiktaş, 8. haftada ise evinde Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı. Beşiktaş, 9. haftada Giresunspor’u deplasmanda 1-0 mağlup ederken, kalan 10 lig maçında rakip golcülere geçit verdi. Galatasaray karşısında da filelerinden 2 kez topu çıkaran Kara Kartal, Mauro Icardi’nin gollerine engel olamadı. Giresunspor maçından bu yana ligde 4 karşılaşmaya çıkan siyah-beyazlılar, bu mücadelelerde toplam 7 gol yedi.

Galatasaray galatasaray taraftarları Beşiktaş ezeli rakibi