Galatasaray, Şanlıurfa'yı mağlup etti

TAKİP ET

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ligin 25. Haftasında karşılaştığı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol takımını 64-79 yendi.

HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nin namağlup lideri Galatasaray  Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ligin 25. haftasında karşılaştığı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol takımını 64-79 yendi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol takımını kendi evinde ağırladı.

11 Nisan Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşmada ev sahibi takım Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Galatasaray karşısında istediği sonucu alamayınca sahadan 64-79’luk skorla mağlup ayrıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımında 9 numaralı forma ile oynayan Mehmet Çetingöz attığı 3 saylık atışlarla dikkati üzerine çekerken oyunda 33 sayı yaptı.

Maç sonu değerlendirme yapan Galatasaray  Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncusu Cengiz acar, “Urfa her zaman bizim için zorlu bir deplasman oluyor. Güzel bir galibiyet oldu bizim için. Urfa takımı da verdiği mücadeleden dolayı tebrik ederim. Her iki takıma yakışır bir mücadele verdik. Galip taraf biz olduk mutluyuz” dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncusu Mehmet Çetingöz ise, “Hafta sonu bayram olmasına rağmen iyi hazırlanmışlar, sonuçta rakibimiz Galatasaray. Biz Galatarasay, Beşiktaş ve Fenerbahçe’yi Şanlıurfa’ya getirdiğimiz için çok mutluyuz. Elimizden geleni yaptık. Olmadı Galatasaray’ı tebrik ediyoruz. Allah’ın izni ile play-offa kalacağız. play-offta bu mağlubiyetlerin önemi yok her şey 0-0, Allah’ın yardımı ile şehrimizi en iyi şekilde play-offta temsil edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Galatasaray  Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı koçu Sedat İncesu: Urfa takımını mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum, müthiş bir mücadele oldu. Kafa kafaya geçen bir maç oldu. İki takıma da yakışır bir mücadeleydi. Daha sonra toparladık, ligde sıralamada yükselmek için kazanmamız gerekiyordu. Oyuncularım ve Urfa’yı tebrik ediyorum” dedi.

Abdulkadir Çelikcan / Urfa Değişim

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı