Gamze Büyük Kılınç'a büyük görev

TAKİP ET

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcılığından istifa ederek Yeniden Refah Partisine geçen Gamze Büyük Kılınç, Yeniden Refah Partisi'nde Hazine ve Maliye Politikalar Başkanı görevine getirildi.

Türkiye Değişim Partisi'nde adından sıkça bahseden ve Yeniden Refah Partisi'ne katılarak partinin gücüne güç katan Gamze Büyük Kılınç'a büyük görev tebliğ edildi.

Dr. Fatih Erbakan önderliğinde yapılan seçimlerde Türkiye Büyük Meclisine girmeye hak kazanan Yeniden Refah Partisi'nde taşlar yerine oturmaya başladı.

Partinin üst düzey görevlerine ehliyet ve liyakata önem veren yöneticileri getiren Yeniden Refah Partisi Gamze Büyük Kılınç'ı da Hazine ve Maliye Politikalar Başkanı görevine getirdi.

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde Ak Parti'nin kazanması için tüm üyelerini seferber eden Yeniden Refah Partisi'nde görev dağılımları başladı. Ülke kaderini belirleyen 2 seçimde de büyük rol oynayan Dr.Fatih Erbakan'ın dava arkadaşları verdikleri çabanın meyvelerini yavaş yavaş almaya başladı.

Başarılı siyasetçi olan Gamze Büyük Kılınç'de bu süreçte var gücüyle seçim çalışmalarını sürdürdü. Gamze Büyük Kılınç'in verdiği çabayı fark eden Dr.Fatih Erbakan , başarılı siyasetçiyi , Yeniden Refah Partisi Hazine ve Maliye Politikalar Başkanı görevine getirdi.

 

 

Yenidenrefah Fatih Erbakan Cumhur Gamze Kılınç Büyük