Gazeteciler için program yaptılar gazetecileri ayakta bıraktılar!

TAKİP ET

Şanlıurfa'ya bir dizi temaslarda bulunmak üzere gelen Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi sabah saatlerinde basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Sabah programa katılmak üzere otele giden gazeteciler neye uğradığını şaşırdı. Kendileri için ayrılan yerlere Ak Parti’nin üyelerinin oturması ve basın mensuplarıyla bir araya gelme programı parti programına döndü adeta. Bir çok gazeteci uzun bir süre ayakta kaldı. Ayakta kalan gazeteciler daha üzerlerindeki şoku atmamışken basın mensuplarına soru sormak için ayrılan sürenin kısıtlanması adeta gazeteciler üzerinde şok etkisi yarattı. Bir çok basın mensubu durumu kendi sosyal medya hesabında protesto etti.

Konuyla ilgili Edessa TV Haber Müdürü Rıdvan Ortakaya “Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Şanlıurfa’ya geldi. Saat: 9.30’da “Basınla Buluşma Programı” vardı. Tertipsizce yapılan programda basından ziyade herkes ordaydı. Yeterli masa açılmadığından dolayı, çok sayıda gazeteci ayakta programı takip etmek zorunda kaldı!” dedi.

Urfa Değişim Gazetesi’nin Haber Müdürü Mehmet Halhali ise “ Her önüne gelene basın mensubu gözüyle bakarsan olacağı budur. Kıytırıktan köşe yazan bile gazeteciyim diye toplantılara geliyor.” İfadesini kullandı.

Sondakika Urfa Haberler