Gazetecilerden İletişim Başkanlığı'na ziyaret

TAKİP ET

Urfa Değişim Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Aras ile Ruha TV Yönetim Kurulu Başkanı Ahin Güneş T.C Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Bölge Müdürü Efe Murat Erbaş'ı makamında ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Ankara İl Müdürlüğünden Özel Kreş ve Gündüz Bakımevleri, Sosyal Ekonomik Destek ve Sosyal Yardımlar, Doğum Yardımı Şube Müdürü görevini yürüten Efe Murat Erbaş geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı İletişim Bakanlığı ve Cumhurbaşkanı’nın onayıyla Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Şanlıurfa Bölge Müdürlüğüne atanmıştı.

Bölge müdürlüğüne gerçekleştirilen ziyarette yeni basın yasına dair değerlendirmeler yapılırken, yerel basının ise bir ilin nabzı olduğuna dikkat çekildi.

Bölge müdürü Erbaş, ziyaret için Urfa Değişim Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Aras ile Ruha TV Yönetim Kurulu Başkanı Ahin Güneş’e teşekkür etti.

Urfa Değişim Urfa Değişim Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Aras Ruha TV Yönetim Kurulu Başkanı Ahin Güneş T.C Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Bölge Müdürü Efe Murat Erbaş