Gazetecilerin soruları başkan Beyazgül'ü terletti

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül kentte faaliyet gösteren gazetecilerle bir araya geldi. Gazetecilerden gelen sorular Başkan Beyazgül'ü huzursuz etti.

KADER TOPAL Çok sayıda gazetecinin katıldığı programda Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı Beyazgül yapılan ve yapılmakta olan çoğu proje hakkında basın açıklaması yaptı. Proje çalışmaları bittikten sonra basın mensuplarından gelen sorularla Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül terlemeye baladı.

Son günlerde sosyal medya da dolanan bazı gazetecilerin belediye başkanı ve belediyeye ait bazı hesaplardan engellendiği iddia edilirken öte yandan başkan Beyazgül’ün “Yapacağımız çalışmaları engellemek için bize ayak bağı oldular, pankartlar astılar araya farklı insanları koydular eğer biz bu dirençlerle karşılaşmamış olsaydık şuan çoğu projemiz tamamlanmış olacaktık” demesi üzerine başka bir soru da gazeteci Müslüm Çap’ tan geldi.

“BİZİ ENGELLEYENLERİ AÇIKLAYABİLİR MİSİNİZ”

Bu konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından engellendiğini söyleyen gazeteci Ekrem Arpak “Ben bir yazar olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını ‘Neden yazıyorsun’ diyerek engelleniyorsam buradaki çoğu gazeteci arkadaşım da bu konuya açıklık getirmenizi isteyecektir. Kimdir Şanlıurfa’nın kalkınmasını isteyen bu ve engelleyenleri net bir şekilde ortaya koyabilir misiniz?” dedi.

“AK PARTİ’NİN DE YANINIZDA OLMASI GEREKMİYOR MUYDU?”

Şanlıurfa’da yapılacak olan çok büyük proje sözü verildiğini ve bu çoğu projenin de Ak Parti döneminde söylenip  yerine getirilmediğini  söyleyen başkan Beyazgül’e gazeteci Müslüm Çap şu soruyu yönellti: Belediyenin ve sizin elinizde o kadar imkan varken bu çoğu sözün yerine getirilmesi gerekmiyor muydu?” şeklinde soru yöneltti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül gazeteciler Gazetecilerden gelen sorular Başkan Beyazgülü huzursuz etti haber son dakika gündem