'Gazetecilerle koordineli çalışıyoruz'

TAKİP ET

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Çalışan Gazeteciler Derneğini ziyaret ederek dernek üyeleri ile sohbet etti. Tipioğlu, gazetecilerle emniyet görevlilerinin koordineli bir şekilde çalıştığını belirtti.

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği'nde gazeteciler ile bir araya gelen İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Dernek Başkanı Tahir Gülebak ve dernek üyeleriyle bir süre sohbet etti.

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.







İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, gazetecilerin zorlu bir görev üslendiklerini ve özellikle Emniyet camiasının basın mensuplarıyla koordineli bir şekilde hareket ettiklerini belirterek, “Gazeteciler, doğru ve tarafsız bilgileri kamuoyuna sunmak için görevlendirilmişlerdir. Zor bir görevi başarıyla ve layıkıyla yerine getirmek kolay bir iş değil. Bu çalışmalarda emniyet teşkilatımız ve basın mensupları koordineli bir şekilde çalışarak olayların aydınlatılmasını sağlamaktadır. Bu nedenle bizler de bu yolda emek veren tüm gazetecilere başarılar diliyoruz.” dedi.

son dakika urfam haber Şanlıurfa haberleri gündem manşet haber saati emniyet müdürü veysel tipioğlu ziyaret