Gazoz: 'En büyük amacım çocuklara rol model olmak'

TAKİP ET

Dünya ve Avrupa Şampiyonu okçu Mete Gazoz, En büyük amacının gençlere rol model olmak olduğunu söyleyen Gazoz, 'Antalya'da düzenlenecek olan şampiyonada olimpiyat kotasını alacağız' dedi.

Söyleşide sporculuk yaşantısından okul zamanlarında yaşadıklarına kadar birçok anıyı anlatan Gazoz, hedefinin ise olimpiyatlar olduğunu söyledi. Gençlere rol model olmanın kendisi üzerinde baskıya neden olmadığını söyleyen Gazoz, “Bunun ağırlığı hissetmiyorum. Benim en büyük amacım, çocuklara rol model olabilmekti. Örnek sporcu olmak istiyordum her zaman. Benim olduğum yere onların gelmesini çok istiyordum. Ulaşılmaz seviyede olmak istemedim. Hep benden küçüklere bu şekilde yaklaştım” dedi.

Gazoz'a söyleşi sonunda İhlas Kolejleri Genel Müdürü Bedri Yeltekin, günün anlam ve önemine dair çiçek ve plaket takdim etti.

“Moskova'ya güçlü gidiyorum”

Söyleşi sonrasında açıklamalarda bulunan şampiyon okçu Mete Gazoz, İspanya'da düzenlenen 2019 Gençler ve Yıldızlar Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda bronz madalyayı son anda kaçırdığını belirterek, “Beklediğim ve istediğim sonuç olmadı İspanya'da. Şampiyonayı 4. tamamladım. Madalyayı son anda kaçırdım. Yarışmadan derslerimizi ve notlarımızı aldık. Şimdi bunların üzerinde çalışacağız. Önümüzde Moskova'da düzenlenecek Dünya Şampiyonası var. Moskova'ya çok güçlü katılıyorum. Orada seri başı olacağım. Rakiplerim kurayla belirlenecek. Güzel sonuçlarla geri dönmeyi hedefliyorum” dedi.

 

son dakika urfam haber Şanlıurfa haberleri gündem manşet haber saati mete gazoz okçu spor haberleri