Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Teşkilatı çağrıda bulundu!

TAKİP ET

Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Teşkilatı Karaköprü ilçesinde bulunan Aksa Doğalgaz firmasının önüne giderek burada bir eylem yaptı.

Şanlıurfa’da Aksa gazın tek bir şube ile 3 milyonun üstünde bir nüfusa hizmet verdiğini söyleyen Gelecek Partisi Şanlıurfa il teşkilat başkanı Hasan Çiftçi tek bir şubenin ihtiyaçları karşılamadığını ve artan nüfusla birlikte Aksa gaz şubelerinin artırılmasını talep etti.

 Başkan Dr. Abdullah Yeşil ve Teşkilatı, Aksa doğalgaz firması önünde piknik tüpünde çay demleyip vatandaşlara çay dağıttılar.

Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Teşkilatı daha sonra basın açıklamasında bulundu.

Basın açıklamasında söz alan teşkilat başkanı Hasan Çiftçi “Şanlıurfa ilimizde 2007 yılından bu yana özel şirket olan Aksa gaz tarafından ilimize doğalgaz hizmeti verilmektedir.

Ne üzücüdür ki ilimiz 15 yıldır doğalgaz dağıtım şirketi ilimizde para kazanıp ilimize tek bir şubeyi layık görmektedir.Bugün ilimizin sığınmacılarla birlikte nüfusu 3 milyonun üstündedir.

Bu şube sadece Karaköprü ilçemizdedir.İnsanlar Sabah aldığı sırayı öğleden sonra 5 mesaisi ile ancak işlem yapmaktadır. Yetkililerden ve özel şirketten ricamız Şanlıurfa büyük bir ildir bu mağduriyetin giderilmesi için şube sayısını arttırmalarını, yazılımsal hataların giderilmesini  Şanlıurfalı halkımız adına talep ediyoruz. Aksi takdirde her gün insanlar geçmiş dönemde olduğu gibi bizlerinde buraya getirdiği piknik tüpüyle gündelik ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceklerdir. Dedi.

Sondakika Urfa Gelecekpartisi