Urfa'da genç vekil İstanbul'dan sitem etti!

TAKİP ET

Ak Parti İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak Şanlıurfa'da katıldığı Haliliye İlçesindeki Semt Pazarı açılış töreninde  konuştu.

Türkiye’nin en genç milletvekili olan Rümeysa Kadak İstanbul ile Şanlıurfa’yı kıyaslamasında Sosyal Belediyecilik açısında İstanbullun Şanlıurfa’nın gerisinde kaldığını söyledi.

Şanlıurfa’yı çok sevdiğini söyleyen genç Milletvekili Kadak Şanlıurfa mutfağından övgüyle bahsetti.

Milletvekili Rümeysa Kadak İstanbul Büyükşehir Belediyesine gönderme yaparak İstanbul’da Sosyal Belediyeciliğe hasret kaldığını belirti.     

Rümeysa Kadak açılış konuşmasında şunları söyledi.”Şanlıurfalılar bizleri çok güzel karşıladınız çok teşekkür ediyorum hepinize gerçekten bu 2’nci gelişim Şanlıurfa’ya her seferinde keyifle geliyoruz. Çünkü efsane bir misafirperverliğiniz var. Mutfağınızdan zaten saatlerce bahsedebilirim Şanlıurfa’nın yemeklerinden insanlarından güler yüzünden bu sıcak kanlılığından biz her seferinde ayrılmadan özledik diyoruz Şanlıurfa’yı ben daha ayrılmadan özledim çok teşekkür ederim iyi ki varsınız sizlerle olmak inanılmaz keyifli çok teşekkürler

Bir noktaya değinmek istiyorum çokta vaktinizi almayacağım ama ben gelirken çok hayran kaldım. Haliliye Belediyemizin sosyal hizmetlerinden Sosyal Belediyecilik ne demek her birimize tekrardan hatırlattı. Ben İstanbul’dan geliyorum. Buna hasret durumundayız yaşlılara evlerinde yardım etmek burada öğrenci arkadaşlarımıza destek vermeniz aşeviniz her birisi çok güzel hizmetler çok teşekkür ediyorum.Türkiye için çalışıyoruz meclise gelirseniz beni ziyaret ederseniz çok memnun olurum. Orada bir odanız ve bir kardeşiniz var bunu bilirseniz çok memnun olurum. Çok teşekkür ederiz iyi ki varsınız nice hizmetlere.”
 

Şanlıurfa Sondakika İstanbul