Genç siyasetçi Gelecek Partisinden aday adayı

TAKİP ET

14 Mayıs'ta yapılacak olan Genel Seçimler için aday adayları projelerini halk takdirine sunmaya başladı.

Gelecek Partisi Şanlıurfa aday adayı Mehmet Kartal, yapılacak olan seçimde Şanlıurfalıların sesi olacağını Ankara ile Şanlıurfa köprü vazifesi göreceğini söyleyerek projelerini şu şekilde anlattı. Genç dinamik aday adayların arasında dikkat çeken Mehmet Kartal, öncelik olarak işsizlik ile boğuşan Şanlıurfa’da gençlere iş alanlarını açmak için yoğun çaba sarf edeceğini belirti.

"GENÇLERİN SESİ OLACAĞIZ ABİSİ OLACAĞIZ!"

Şanlıurfa’nın diğer illerden daha fazla genç nüfusa sahip olduğunu onlara yeteri kadar olanak sağlanmadığını söyleyen Mehmet Kartal, öncelik olarak gençlerin sahip oldukları değerlerin farkına varması için çaba sarf edeceklerini dile getirdi.

Gelecek Partisi Şanlıurfa aday adayı Mehmet Kartal gençler için yapacaklarını şu sözler ile dile getirdi.”Gençlerin sesi olmak için bu yola çıktık. Şanlıurfa genç nüfus bakımında en genç nüfusa sahip. Gençlere iş olanakları sağlamak için bu yola çıktık. Temennimiz gençlerin sesi olmak. Gençlere daha güzel gelecek sunmak için projelerimizi mecliste anlatmak Şanlıurfa’ya gereken yatırımların yapılması için elçi olmak. Benim düşünceme göre gençler Belediye Başkanı, Milletvekili hatta Bakan bile olabilirler.  Daha önce müzikle uğraştım Şanlıurfa’mızı diğer şehirlerde elimden geldiğince tanıtmaya çalıştım. Basın sektöründe de çalışma fırsatımız oldu. Bu şehrin birçok sorununu çıplak gözle gördük birçok vatandaşla istişare ettik. Sorunları gözümüzle gördük ondan dolayı ellimizi taşın altına koyarak aday adayı olmaya karar verdik. Daha önce farklı partilerde il ve ilçe başkanlığını da yaptım. Bu şehri iyi bilen biriyim bu şehir için gecemi gündüzüme katmak için Gelecek Partisi Şanlıurfa aday adayı olmaya karar verdik. “

“UYUŞTURUCUYA SAVAŞ AÇAĞIM”

Uyuşturucu bataklığına düşen gençlerin kurtuluşu için farklı projeler üzerinde çalışma yürüttüğünü belirten Kartal”İlk projemiz uyuşturucuyla mücadele bu projeyle gençleri uyuşturucu illetinden kurtaracağız. Uyuşturucuya düşen gençlerin ailelerine ulaşmak için kampanya başlatacağız. Telefon numaram herkesin rehberinde kayıtlı olacak. Saat gün ayrımı yapmadan vatandaşımızın sesi olacağız. İstedikleri zaman bizlere ulaşabilirler.

Gençlerimiz için gençlik merkezlerinde mesleklere yönelik dersler verilecek. Gerçekten Urfa’nın gençleri çok şeyi hak ediyor. Onlar daha güzel çalışma olanaklarına sahip olmak için çalışıyorlar bizlerde onların meclisteki sesi olacağız inşallah. “ dedi.

“GEÇMİŞİ SUÇLAMAYAĞIZ GELECEĞE BAKACAĞIZ”

Şanlıurfa’daki yerel yönetimlerin altyapı sıkıntısından dolayı sınıfta kaldığını başarısızlıklarını geçmiş dönem belediye başkanlarına yüklediğini aktaran Kartal” bizler geçmişi suçlamayacağız geleceğe bakacağız” ifadelerini kullandı.

 Kartal “Bugün Şanlıurfa’da altyapı sorunu gerçekten kanayan yara haline gelmiş durumda. Şuan ki iktidar suçu geçmişe atıyor. Belediye başkanları kendi yaptıkları köprülerin yapımında oluşan hasarları bile geçmiş dönem başkanlarına mal ediyor. Biz böyle yapmayacağız. Biz geçmişten ders alarak geleceğe emin adımlar ile yürüyeceğiz. Biz sorumluluğumuzu bilerek hareket edeceğiz. Biz gidip mecliste el indir el kaldır yapmayacağız. Biz mecliste aldığımız oyların bize yükledikleri sorumluluklar ile hareket edeceğiz.

Biz halkın efendisi olarak değil, biz halkın hizmetkârı olarak meclise girmeye adayız.” Şeklinde konuştu.

“MEVSİMLİK İŞÇİLİĞE SON VERECEĞİZ”

Gençler ve uyuşturucuya yönelik projelerinin yanı sıra kentten diğer illere mevsimli işçi olarak gidenler içinde tarım alanlarını açacaklarını belirten Kartal” artık kendimiz üreteceğiz, kendimiz biçeceğiz” yorumunda bulundu.

Mehmet Kartal, “Mevsimlik işçi konusunda ciddi çalışmalarımız var. Gerçekten başka illere giden işçilerin kötü haberini duyuyoruz. Mevsimlik işçi konusunda da önemli çalışmalarımız var. Urfa tarımın anavatanı bizler burada kendimiz üretip kendimiz biçeceğiz.” Açıklamasında bulundu.

  

Gelecekpartisi Urfa Kartal