Genç yıldızlar geri dönüyor

TAKİP ET

Sarı yeşilli kulübün altyapısında yetişen ve tecrübe kazanması için değişik takımlara kiralık göndedrilen 23 yaşındaki sağ açık Yunus Emre Mest'in, 3. Lig 3. grup takımlarından Hatay temsilcisi Payasspor'daki sözleşmesi sona erdi. Payasspor'da parlak bir dönem geçiren genç yıldız 2'si kafa, 3'ü ayakla olmak üzere 5 gol kaydetme başarısı da gösterdi.

GALATASARAY’A KARŞI DA OYNAMIŞTI

23 yaşındaki genç yetenek Yunus Emre Mest, Payasspor’dan önce de Hatayspor, Balçova Yaşamspor ve Batman Petrolspor gibi takımlarda da  kiralık oynamıştı. Bunun yanı sıra Yunus Emre Mest Balçova Yaşamspor’da oynarken takımı Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray ile karşılaşmıştı. Önemli maçta forma giyen Mest oynadığı oyunla da birçeok kişinin beğenisini kazanmıştı.

DEVRE ARASINDA DERSİMSPOR’UN YOLUNU TUTTU

Geçen sezonu 3. Lig takımı Dersimspor’da kiralık geçiren İzzet Canlıka’da yetiştiği kulüp olan Şanlıurfaspor’a geri dönen gençlerden biri oldu. İzzet Canlıka’nın bu sezon formasını terlettiği Dersimspor küme düştü. Geçen sezon Şanlıurfaspor forması ile sadece Kömürspor’u 2-1 yendikleri kupa maçında görev alan İzzet, devre arasında kiralık olarak Dersimspor’un yolunu tuttu. Doğu Anadolu temsilcisi Dersimspor ile 9 maça çıkan genç yıldız İzzet bu maçlarda gol atma başarısı gösteremedi.

Formasını giydiği Dersim takımı sezonu sondan 3. sırada bitirerek küme düştü.

YENİ SEZONDA TAKIMDA OLMALARI BEKLENİYOR

Sözleşmeleri biten ve geri dönen Mest ve Canlıka’nın bundan sonraki dönemlerde kiralanmak yerine takımda tutularak yeteneklerinden yararlanacağı ön görülüyor. Öyle ki iki genç yetenekte deneyim kazanmaları için başka takımlara kiralanmışlardı. Deneyim kazanan oyuncuların bundan sonraki sezon hazırlıklarında takım kadrosuna katılması bekleniyor. Öyle ki Şanlıurfaspor geçtiğimiz günlerde İsmet Taşdemir ile anlaşma sağlamıştı. Bilindiği üzere İsmet hoca altyapıdan yetişen genç yeteneklere yakınlığı ile biliniyor. Bundan dolayı kiralıktan dönen iki oyuncunun da İsmet hoca önderliğindeki yeni sezonda takımla beraber olacağı düşünülüyor.