Gençler kütüphanede sınavlara hazırlanıyor

TAKİP ET

Haliliye Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi'nde gelen gençler burada ders çalışıp deneme sınavlarını katılıyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezindeki kütüphane, soğukların etkili olduğu bugünlerde üniversite sınavına hazırlanan gençler buraya da uğruyor. Yoğun kar yağışı ve okulların kapanmasıyla ders çalışmak için sessiz bir ortam arayan gençler, belediye bünyesindeki kütüphane ile ders çalışma fırsatı yakalıyor.

Sessiz ve nezih bir ortamda eksik konularını tamamlayan gençler, belirli aralıklarla yapılan ücretsiz deneme sınavlarıyla kendilerini ölçme fırsatı buluyor. Deneme sınavı ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi heyecanlarını da yenen öğrenciler, kendilerine sunulan imkandan dolayı belediyeye teşekkür etti.

Öte yandan, gençlerin geleceğe emin adımlarla hazırlandığı Haliliye Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi’ndeki kütüphanenin hafta içi 08.30 ve 20.00, Cumartesi ise 09.00 ve 17.00 saatleri arasında açık olduğu belirtildi.

Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi Yükseköğretim Kurumları Sınavı Haliliye Belediyesi