Gençlerin abisi gençlerle bir araya geldi

TAKİP ET

Her kesimden insana hitap eden Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili aday adayı İbrahim Direk bu kez gençlerle bir araya geldi.

28. dönem Milletvekili olan İbrahim Direk merkez, kırsal ayrımı yapmadan herkesin yanına koşuyor. Gittiği her yerde sevgiyle karşılanan Direk bu kez gençler tarafından da büyük bir sevgiyle karşılandı.

Genlik buluşmasına katılan Direk gelen gençlerle tek tek ilgilenerek gençlerin sorun ve sıkıntılarını hep birlikte çözeceklerinin altını çizdi.

“GÜZEL GÜNLERE GENÇLERLE BİRLİKTE İMZA ATACAĞIZ”

Gençlere verdiği öneme değine Direk “Gençlerle birlikte güzel günlere yürüyeceğimize eminim. Sizlerle gurur duyuyorum. Türkiye’nin geleceği ve umudu siz gençlersiniz. Bu çıktığımız kutsal yolda siz değerli gençlerle birlikte imza atacağımıza canı gönülden inanıyorum” dedi.

“14 MAYIS’TA TEK TEMENNİMİZ SİZLERSİNİZ”

Daha sonra sözlerine şu şekilde devam eden Direk “Liyakatsiz insanlarla değil, gençlerin sorunlarını ancak gençlerle çözebiliriz. O yüzden sizler bizim için çok değerlisiniz. 14 Mayıs’ta tek temennimiz sizlersiniz, sandıkların güvencesi sizlersiniz.” Diyerek gençlere duyduğu güveni anlattı.

Toplantının ardından gençlerle birlikte esnafları ziyaret eden Direk bundan sonraki süreçte söz sahibi siz gençlersiniz dedi.