Gözler Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan,Urfa dahil 48 ilin adayını açıklayacak

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Ankara'da düzenlenecek olan tanıtım toplantısında 48 ilin adayını açıklayacak. Şanlıurfa, Ankara ve İzmir adaylarını duyuracak.

31 Mart yerel seçimlerde AK Parti’de aday gösterilecek kişiler açıklanmaya devam ediyor. 7 Ocak’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin adaylarının bir kısmını açıklamıştı. Bugün Ankara’da saat 14.00'te ATO Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek ikinci aday tanıtım toplantısında 17 büyükşehir ve 31 ilin adayı açıklanacak.

Nitekim dün AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Zeynel Abidin Beyazgül'ün olduğunu açıkladı. Delioğlu’nun sonrasında paylaşımını silmesi akılları karıştırdı. Şanlıurfa adayı bugünkü törende netlik kazanır.

En çok merak edilen diğer il ise AK Parti Ankara ve İzmir adayları oldu. Edinilen bilgilere göre, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına Turgut Altınok’u, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına ise Hamza Dağ gösterileceği iddia edildi.

Ankara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa Ankara ve İzmir Ankara ve İzmir