Güllüoğlu'ndan bir güzel haber daha!

TAKİP ET

Şanlıurfa Harran Üniversitesi rektörlüğüne Mehmet Sabri Çelik'in yerine atanan Prof.Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, Harran Üniversitesi Hastanesinden ayrılan doktorları kentte tekrar getirmek için yoğun çaba sarf ediyor.

Şanlıurfa’nın kanayan yarası olan doktor eksikliği çiçeği burnunda rektör Güllüoğlu tarafından giderilmeye çalışıyor.Geçtiğimiz günlerde Tıbbi Onkoloji Uzmanı Dr. Oğur Karhan ile görüşmelerinin tamamlayan Rektör Güllüoğlu, Harran Üniversitesi Hastanesi’nde onkoloji bölümünün açılacağını duyurmuştu. 

Rektörlüğünün daha ilk aylarında  Harran Üniversitesine büyük işlere imza atan Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, Harran Üniversitesi Hastanesi için bu kez yine güzel bir haber daha duyurdu.

Rektör Güllüoğlu Radyoloji Anabilim Dalı Hocamız Doç. Dr. Saime Shermatova’yı Şanlıurfa’ya tekrar getirmek için görüşmeler yaptığını dosyasını YÖK’e teslim ettiklerini açıkladı.

Rektör Güllüoğlu müjdeli haberi şu sözler ile duyurdu. “Şehrime verdiğim en güzel haberlerden-4: Hastanemizden daha önce ayrılmış olan Radyoloji Anabilim Dalı Hocamız Doç. Dr. Saime SHERMATOVA hayırlı olsun ziyaretimize geldi. Tekrar hastanemizde görev alması adına YÖK'e Hocamızın dosyasını teslim ettik, müjdeli sonuç bekliyoruz “

 

Harran Doktor Güllüoğlu