Gülpınar'a sevenlerinden destek

TAKİP ET

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için aday olmayan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı ve Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı Kasım Gülpınar'ın aday olup olmayacağı merak konusu olmuştu. Yapılan temayül yoklamasının ardından Gülpınar'ın aday olmayacağı öğrenildi.

3 dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekilliği yapan Gülpınar sessizliğini korurken, sosyal medyada sevenleri tarafından yapılan paylaşımlarla Gülpınar’a bakanlık verilmesi gerektiği düşünülüyor.

Partide 13 Mart'ta başlayan milletvekili aday adaylığı başvuru süresi, 23 Mart'ta sona erdi. AK Parti'de 6 bin 25 kişi milletvekili aday adayı oldu. Başvuruların tamamlanmasının ardından aday belirlemede ilk basamak olan teşkilat temayül yoklaması da yapıldı. AK Parti teşkilatları, 81 ilde milletvekili adayı olmasını istedikleri kişiler için oy kullandılar.

GÜLPINAR SESİZLİĞİNİ KORUYOR

Şanlıurfa’da geniş bir kitleye sahip olan 24, 25, 26, 27. Dönem milletvekilliğini yapan Gülpınar Şanlıurfa’daki kulisleri de hareketlendirirken, öte yandan 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlere neden katılmadığı hala cevap bulamadı.

SEVENLERİ SOSYAL MEDYADA DESTEK VERDİ

AK Parti’nin Şanlıurfa’daki temsilcisi konumuna gelen Gülpınar’ın aday olmayacağını duyan sevenleri Gülpınar’a sosyal medya üzerinden destek olmaya devam ediyor.  

KADER TOPAL/ URFA DEĞİŞİM