Gülpınar'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a büyük destek!

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı seçimi 2. tur heyecanı tüm ülkeyi sardığı süreçte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a en anlamlı desteklerden birisi de Şanlıurfa'dan geldi.

Dört yıl gibi hatırı sayılır bir süre SGK Başkanlığı ve hemen akabinde Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Bakanlığı yardımcılığını başarı ile yapan Dr. Mehmet Selim Bağlı Birecik, Halfeti ve Bozova'dan yola çıkan ve kendisini seven ve öncü gören binlerce dostları ile Ak Parti Genel Başkanı Danışmanı Mehmet Kasım Gülpınar'ın Eyyübiye'de Erdoğan için açtığı seçim bürosunu ziyaret etti.

Görkemli buluşmada da ayrıca Eyübiye Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğol, Av. Adamı Didier, Bozova, Halfeti, Birecik kanaat ve aşiretlerinin önde gelenleri, Birecikli İş Adamı Mustafa Ergün, BBP Halfeti İlçe Başkanı Erol Baykuş, Halfeti Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Sönmez, Halfeti Ziraat Odası Başkanı Halil Toğaç, İş İnsanı ve Lotus Hastanesi sahibi Aziz Bülbül, Bozova Ziraat Odası Başkanı Müslüm Okan ve Gülpınar ile Bağlı'nın binlerce seveni eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı, Avrupa Komisyon Üyesi ve bir önceki dönem Milletvekili Kasım Gülpınar Eyyübiye ilçesinde açtığı seçim ofisine Şanlıurfa’nın dört bir yanından yoğun destek geldi.

Şanlıurfa siyasetinin duayen ismi siyasetçi ailenin önderi olan Gülpınar 28 Mayıs seçimleri için aday olmadığı halde milletvekili gibi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Özellikle Şanlıurfa’da büyük bir karşılığı olan mütevazi ve samimiyetiyle büyük bir kitleyi arkasında sürükleyen Gülpınar, Ak Parti’ye katıldığı ilk gün özverisiyle çalışmalarına devam ediyor.

Eyyübiye’de açtığı seçim ofisinde Bozova, Birecik, Halfeti gibi ilçelerde büyük destek gören Gülpınar bugün birçok destekçisini seçim ofisinde ağırladı.

Yapılacak 28 Mayıs Cumhurbaşkanlık seçimi için saha çalışmalarını sürdüren Gülpınar, birçok destekçisiyle bir araya geldi.

“EN BÜYÜK GAYEMİZ ŞANLIURFA’YI ANKARA’YA TAŞIMAK”

Şanlıurfa’yı temsil ettiği her dönemde başarılı projelerle Urfalıların gönlünde taht kuran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Baş Danışmanı Kasım Gülpınar, “yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır mesajı vererek” 28 Mayıs’ta büyük bir destekle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı tekrardan seçeceklerini söyledi.

Gelen ziyaretçilere teşekkür eden Gülpınar gayesinin Şanlıurfa’nın birçok sorunu gerçek anlamda çözüme ulaştırmak ve Şanlıurfa’nın sorunlarını kısa sürede Ankara’ya taşımak olduğunun altını çizdi.

Gülpınar seçim çalışmaları hakkında sözlerine şöyle devam etti; “Değerli dostlarımız Halfeti’den Bozova’dan Birecik’ten bizleri desteklemek için geldiler onlara çok teşekkür ederim. Tabi böyle bir dönemde bu tip destekler çok önemli değerli Selim Bey en başından beri sürecin içindeler.  Onların desteğini daima hissettik şimdi birinci periyodu atlattık. Önümüzde 28 Mayıs var 14 Mayıs’tan daha önemli bu sefer Sayın Cumhurbaşkanımıza olan desteğimizi hep birlikte daha güçlü şekilde göstermemiz lazım. Birinci turda aldığımızın daha fazlasını almak istiyoruz. Urfa’yı daha güçlü şekilde Ankara’ya taşımamız gerektiğini düşünüyorum. Buraya gelen bizleri destekleyen herkes çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu desteğin ödülünü 28 Mayıs’ta alacağız diye düşünüyorum. “

“SON ARİSTOKRATDIR KASIM GÜLPINAR”

Kasım Gülpınar’ın seçim ofisine ziyaretlerde bulunan, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığın eski bakan yardımcısı Selim Bağlı, Kasım Gülpınar’ın Şanlıurfa ve Türkiye için büyük bir değere sahip olduğunu vurguladı.

Selim Bağlı, “Önümüzde büyük bir seçim var. Şanlıurfa’nın Kasım beyin Recep Tayyip Erdoğan’a olan desteğini biliyoruz. Urfa daima önemli şahsiyetleri çıkaran bir şehir daha önce Cenap Bey vardı, şimdi ise Kasım Bey var gerçekten Kasım Bey Şanlıurfa için büyük bir armağan buralarda yaşamış buraların sorunlarını bilen birisi Cumhurbaşkanımıza artık çok daha yakın bir konumda Şanlıurfa için birçok şey yaptı ve daha da yapacağına inancım tam.  Kasım beyin desteğini bürokraside daim desteğini hissediyoruz. Ülkemiz ve Şanlıurfa için büyük bir değer Kasım Bey 5-6 dil bilen bir kişi kendisi ondan dolayı gerçekten Şanlıurfa’nın çok şanslı olduğunu düşünüyorum.

Kasım bey için daima Şarkın son aristokratı diyebiliriz kendisi hem alçakgönüllü hem mütevazi bir kişiliğe sahip onun gibi insanların sayısının artması gerektiğini düşünüyorum. Böyle insanların elini ne kadar güçlendirsek memleketimiz için daha önemli olur diye düşünüyorum.” dedi.

“KASIM BEY BAKAN OLSUN”

Şanlıurfa’nın başarılı avukatlarından Hamdi Dirier seçim ofisinde ziyarette bulunarak Gülpınar’ın 28 Mayıs sonrasında bakan olmasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan rica etti.

Avukat Dirier yaptığı açıklamada, “Buradan Sayın Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum. 6 dil sevgisiyle teveccühüyle büyük insanlığıyla tüm Urfalıların sevgilisini haline gelen Kasım Bey’in bakan olarak atanması gerektiğini düşünüyorum. Kendisine tüm Türkiye’de büyük bir hayranlık var bunun karşılığında Şanlıurfa’ya kattığı değerler var. Ondan dolayı Kasım Beyi 28 Mayıs’tan sonra bakan olarak atanmasını Cumhurbaşkanımızdan rica ediyoruz. Bizler daima kendisine desteğimizi sunduk. Dünden bugüne doğru yolda doğru adamla verdiği mücadeleden kendisine sık sıkı bağlandık. Bundan sonra da kendisinden desteğimizi esirgemeğiz. Ondan dolayı bugün kendisine destek olmak için burada bulunduk. Umudumuz temennimiz Kasım Bey’in uğruna mücadele verdiği davadan yüzünün akıyla çıkması ve 28 Mayıs gecesi büyük bir zaferle bizleri selamlamasıdır.” dedi.

“DESTEĞİMİZ İLK GÜNKÜ GİBİ”

Lotus Hastanesinin Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Bülbül de Kasım Gülpınar’ın Şanlıurfa için büyük bir ödül olduğunu söyleyerek ilk günkü gibi kendisini destekleyeceklerini belirtti.

Aziz Bülbül,”Kasım Bey gerçekten Şanlıurfa’nın büyük bir değer onun yanında olmak onun uğruna mücadele verdiği davanın adamı olmak gerçekten bizler için onurdur. Gereken desteği daha öncede kendisine sağladık. Bundan sonra da kendisini destekleyeceğiz o Şanlıurfa’nın değeri Urfa’nın abisi onun yanında olmak bizleri fazlasıyla mutlu ve bahtiyar ediyor. Bu seçimin ehemmiyetinin farkındayız Kasım Bey ve Selim Bey Şanlıurfa’da çalmadık kapı bırakmayacağını ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için gereken desteği alacaklarından güvenim sonsuz.” şeklinde konuştu.

“İLK GÜNKÜ AŞKLA GÜLPINAR’IN YANINDAYIZ”

Kasım Gülpınar’ın Şanlıurfa’yı birçok konuda ileriye götürdüğünü daha da ileriye taşıyacak adımlar atacağının altını çizen Bozova Ziraat Oda Başkanı Müslüm Okan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı 28 Mayıs seçimlerinde büyük bir güçle destekleyeceklerini belirtti.

Başkan Okan, “Sayın bakanımız Urfa için önemli kendisine destek olmak için buraya geldik. İlk günkü desteğimizle hem onun hem cumhurbaşkanımızın yanındayız. Kasım Bey ve sayın bakanımızın tüm çabalarını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı seçtirmek için harcayacaklar. Onlar şimdiye kadar bir çok konuda Şanlıurfa’yı güzel şekilde Ankara’da temsil ettiler. Bundan sonra da daha iyi daha fazla temsil edecekler. “

Cumhurbaşkanı seçimi 2. tur heyecanı Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa Bozova Ziraat Odası Başkanı Müslüm Okan