Gülpınar, Dusak için oy mu istiyor?

TAKİP ET

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili, mevcut Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı aynı zamanda Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Kasım Gülpınar Şanlıurfa milletvekili adayı Abdurahim Dusak için vatandaşları bir araya getirdi.

14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. Dönem milletvekili ve Cumhurbaşkanı seçimleri için Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde geniş bir kitleye hitap eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili, mevcut Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı aynı zamanda Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Kasım Gülpınar bu kez 28. Dönem milletvekili seçimleri için Siverek’ten aday gösterildiği söylenilen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdurahim Dusak için çalışmalara başladı.

"Mehmet Kasım Gülpınara’a destek veren vatandaşlarla bir araya geliyor"

Aslen Siverekli olduğu söylenilen Dusak, Siverek ilçesinde özellikle Karacadağ bölgesinde Mehmet Kasım Gülpınara’a destek veren vatandaşlarla bir araya geliyor.

"Dusak Siverek'te ev gezilerini sürdürüyor"

Ev gezilerini sürdüren Abdurahim Dusak’a AK Parti Şanlıurfa Milletvekili, mevcut Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı aynı zamanda Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Kasım Gülpınar, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, AK Parti Siverek İlçe Başkanı Nedim Lale, Ak Parti Siverek Kadın Kolları Başkanı Remziye Kışlar’da eşlik etti.

Dusak Gülpınar'dan destek mi istedi?

Siverekliler tarafından fazla tanınmayan Dusak, Gülpınar’ın da kendisine destek olmasıyla birlikte ev gezilerini kalabalık bir şekilde sürdürüyor.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili mevcut Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Kasım Gülpınar Şanlıurfa Şanlıurfa milletvekili adayı Abdurahim Dusak