Gülpınar: Seçim AK Parti ile Yeniden Refah Partisi arasında geçmiyorsa, gereğini yapacağım

TAKİP ET

Şanlıurfa'da seçim 'AK Parti ve DEM Parti arasında geçiyorlar' söylemlerine Kasım Gülpınar, 'Tarafsızlığı, nesnelliği, herkesin kabul ettiği araştırma şirketi gelsin. Eğer bu ankette seçim AK Parti ise Yeniden Refah Partisi arasında geçmiyorsa ben kendi adıma namus ve şeref sözü veriyorum, gereğini yapacağım' yanıtını verdi.

Yeniden Refah Partisi (YRP) dün Genel Başkan Fatih Erbakan’ın katılımıyla Şanlıurfa’da miting düzenledi. Mitingde konuşan YRP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kasım Gülpınar, yerel seçim rekabeti Şanlıurfa'da AK Parti ve DEM Parti arasında geçiyor sözleri hakkında açıklama yaptı.

Gülpınar, seçimin AK Parti ve YRP arasında geçtiğini söyledi.

Gülpınar konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Şanlıurfa’da seçim, eğer AK Parti ile herhangi bir parti arasındaysa, eğer bizim yüzümüzden başka bir parti kazanacaksa, gelin şöyle yapalım: Tarafsızlığı, nesnelliği, herkesin kabul ettiği araştırma şirketi gelsin. Eğer bu ankette seçim AK Parti ise Yeniden Refah Partisi arasında geçmiyorsa ben kendi adıma namus ve şeref sözü veriyorum, gereğini yapacağım. Bu seçim, iktidarın bütün gücünü kullanan, her şeyiyle bugün sokağa dökülen, her gün bir bakanın geldiği ve bütün kaynakların hoyratça harcandığı bir AK Parti ile bizim aramızda, yani iki zihniyet arasında geçiyor.”

Şanlıurfa AK Parti ve DEM Parti Yeniden Refah Partisi