Gülpınar: "Urfa'nın bir dakika bile vakit ayırmaya tahammülü yok"

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi'nden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı seçilen Kasım Gülpınar tebrikleri kabul etmeye devam etti. Gülpınar, işe süratli bir şekilde başlayacaklarını belirtirken, tebrik çiçekleri yerine vatandaşların SMA hastalarını destek çıkmasını istedi.

31 Mart yerel seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 38.87 alarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı seçilen Kasım Gülpınar, ikinci günde de tebrikleri kabul etti. Özel bir mekanda tebrikleri kabul eden Gülpınar, işe süratli bir şekilde başlayacaklarını ve bundan sonra Şanlıurfa’nın bir dakika bile vakit ayırmaya tahammülü olmadığını açıkladı.

Yoğun katılım olduğu tebrik etkiliğinde, YRP Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu ve Karaköprü Belediye Başkanı olarak seçilen Nihat Çifçi'de katılım sağladı.

“Urfa'nın bir dakika bile vakit ayırmaya tahammülü yok”

Gülpınar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Biz burada işe başladığımızda inşallah süratlı bir şekilde başlayacağız. Vakit kaybolmasın diye 2 gün tebrikleri kabul ettik. Bundan sonra Urfa'nın bir dakika bile vakit ayırmaya tahammülü yok. İnşallah seri bir şekilde çalışmalara başlayacağız. Benim sizden ricam tebrikleri telefondan da yapabilirsiniz. Biz bir şekilde size dönüş yaparız. Belediye için de tebrik faslını bundan sonra bitirelim. Biz başladıktan sonra çiçek konusunda hassasiyetimizi önce söyledik.

“Tedavisi çok pahalı olan bir hastalık”

Bu konuda çiçek göndermemenizi rica ediyorum. Çünkü hepsi çöpe gidiyor. Çiçeklerden daha çok önemli bizim SMA hastalarımız var. Maddi kaynak açısından çok ciddi ihtiyaçları var. Tedavisi çok pahalı olan bir hastalık. SMA hastalarının herkesin desteğine ihtiyacı var. Normalde bu şekilde bir istekte bulunmayız ama bu insanların ihtiyacı var.”

 

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye