Gülpınar yatırımcıları Urfa'ya davet etti

TAKİP ET

Şanlıurfa Tanıtım günlerinde Urfa Değişim mikrofonlarına konuşan Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, tanıtımla Şanlıurfa'yı tanımayan kalmadığını belirterek yatırımcıları kente davet etti. Gülpınar, ayrıca konaklamada sıkıntı yaşadıklarını da vurguladı.

Şanlıurfa’nın yöresel lezzetleri, tarihi ve kültürel güzellikleri 4 gün boyunca Ankara’da tanıtılacak. Tanıtım günlerinde gazetemizin mikrofonlarına konuşan Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, “Artık Şanlıurfa’mızı tanımayan kalmadı. Urfa'nın burada bu tanıtımı yapması çok iyi oldu. Kültürü ile gelenekleri ile her şeyi ile buraya geldiler. Urfa'yı tanıttıktan sonra gelen yerli ve yabancılara konaklama bulmakta zorlanıyoruz. Bu bir açıdan üzücü bir açıdan da sevindirici aslında, demek ki biz bu açıdan biraz geç kalmışız. Ben özellikle iş adamlarını Şanlıurfa'da yatırım yapmalarını öneriyorum. Onlar da bunun karşılığını çok yakın zamanda alacaklardır.” dedi.

“ŞANLIURFA’MIZI TANIMAYAN KALMADI”

İşte Vekil Gülpınar sözlerini şöyle tamamladı:

“Bugün çok renkli ve güzel bir gün, çok güzel hazırlanmış. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şanlıurfa valimize büyükşehir Belediye başkanımıza ve ilçe belediye başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum bu güzel ve anlamlı gün için, ilk gün olmasına rağmen o kadar bir yoğunluk var ki hafta içi bu yoğunluğun daha da çok artacağını düşünüyorum. Artık Şanlıurfa’mızı tanımayan kalmadı. Urfa'nın burada bu tanıtımı yapması çok iyi oldu. Kültürü ile gelenekleri ile her şeyi ile buraya geldiler ve buradaki insanlara göstermeye çalıştılar.

İŞ ADAMLARINI ŞANLIURFA’YA DAVET ETTİ

Ben özellikle iş adamlarını Şanlıurfa'da yatırım yapmalarını öneriyorum. Onlar da bunun karşılığını çok yakın zamanda alacaklardır. Urfa'yı tanıttıktan sonra gelen yerli ve yabancılara konaklama bulmakta zorlanıyoruz. Bu bir açıdan üzücü bir açıdan da sevindirici aslında, demek ki biz bu açıdan biraz geç kalmışız. Urfa'yı artık bir turizm kendi haline getirmemiz lazım. Urfa'da tarımı es geçmemekle birlikte turizm açısından da güzel şeyler yapacağımızı düşünüyor ve bu doğrultuda ilerleyeceğimizi umuyorum” diye konuştu.

 

Şanlıurfa Tanıtım günleri Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar