Gümüşhanespor - Şanlıurfaspor: 3-1

TAKİP ET

TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, deplasmanda Gümüşhanespor'a 3-1 mağlup oldu. Şanlıurfaspor mücadelede ilk yarıda etkili olmayı başardı.

Geçen hafta evinde 6-1 kaybeden ve karşılaşmadaki eylem ve hareketlerden dolayı Şanlıurfaspor'a ağır para cezaları kesildi. yine aynı karşılaşmada kulüp antrenörü Ahmet Pişkin müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 3.000 tl para cezası aldı.

 

Gümüşhanespor ile Şanlıurfaspor maçını Manisa Bölgesi Klasman hakemlerinden Hüseyin Gökberk Arslan yönetiyor.



33.dakikada Şanlıurfaspor geliştirdiği atağı Mehmet Halil Danış ile gole çevirdi. Şanlıurfaspor deplasmanda açılış golünü atan taraf oldu.

36.dakikada Şanlıurfaspor'da Mehmet Fatih Bayat, sarı kart gören ilk isim oldu.

39.dakika Şanlıurfaspor'da Muharrem Efe sarı kart gören ikinci isim oldu.

42.dakikada kaptan Fevzi Özkan sarı kart gören üçüncü isim oldu.

Şanlıurfaspor, ilk yarıda üst üste sarı kartlar gördü.

45.dakikada ev sahibi ekipte ilk sarı kartı gören isim Mert Çakar oldu.

45+4'te ev sahibi geliştirdiği atak ile mücadele eşitliği sağladı. Karşılaşmada eşitliği sağlayan golü Mert Çakar kaydetti.

 60.dakikada ev sahibi ekipte Raif Gündoğdu sarı kart gördü.

66.dakikada ev sahibi ekipte oyuncu değişikliği yapıldı. Murat Kayalı oyundan çıkan isim, yerine oyuna dahil olan isim Tekin Adar oldu.

69.dakikada Şanlıurfaspor'da Mehmet Halil Danış oyundan çıkan isim olurken yerine oyun dahil olan isim Murat Şamil Kurt oldu.

79.dakikada ev sahibi ekip ataklarını artırmaya başladı. Gümüşhanespor bu dakikalarda Mehmet Menderes Önkuzu ile durumu 2-1 yaptı.

Golden sonra panikleyen Şanlıurfaspor futbolcuları karşılaşmada paniklemeye başladı. Ev sahibi ekip üst üste ataklar geliştirmeye başladı.

82.dakikada ev sahibi ekip Ahmet Güven'in attığı golle farkı ikiye çıkardı. Mücadele de skor 3-1'e geldi.

Karşılaşmada başka gol olmayınca mücadele 3-1 ev sahibinin galibiyeti ile sona erdi. Gümüşhanespor bu galibiyetle puanı 17'ye çıktı. Şanlıurfaspor ise -14 puanda kaldı.

Şanlıurfaspor sezonun son maçını Pendikspor ile sahasında yapacak.



HAKEMLER: Hüseyin Gökberk Arslan, Cemalettin Gündoğdular, Oğuz Akyüz

STAD: Gümüşhane Yenişehir

GÜMÜŞHANESPOR: 13. Cengiz Biçer, 20. Raif Gündoğdu, 33. Burak Sarı, 88. Furkan Mızrak, 7. Mehmet Menderes Önkuzu, 23. Murat Kayalı, 54. Muharrem Efe, 35. Mert Çakar, 9. Hasan Kaşıkara, 99. Ahmet Güven, 53. Sancar Yıldırım

YEDEKLER: 94. Ogün alkan, 10. Tekin Adar, 98. İlke Tankul, 19. Batuhan Aygün, 11. Denizhan Uçak, 8. Recep Oğuz

 

ŞANLIURFASPOR: 1. Yasin Davuş, 87. İbrahim Canlıka, 22. Ali Eren Demirkol, 28. Onur Demir, 18. Eyyüp Rızvanoğlu, 66. Rıdvan BingöL, 8. Veysel Sönmezsoy, 23. Mehmet Fatih Bayat, 10. Sercan Kaya, 7. Mehmet Halil Danış, 63. Fevzi Özkan

 YEDEKLER: 12. Alperen Güner, 9. Murat Şamil Kurt, 6. Adnan Çalışkan, 29. Muhammed Talha Küçük, 21. Ali İrtürk

 

tff 2. lig beyaz grup Şanlıurfaspor gümüşhanespor haberler son dakika