Güneş: Büyük Devletiz

TAKİP ET

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Büyük terbiyesizlik. Büyük bir devletiz, büyük bir milletiz, küçük işlerle uğraşmayız'' dedi.

Güneş, Emre Belözoğlu'na fırça yerine bıçak da çekilebileceğini söyleyerek, güvenlik eksikliğine dikkat çekti. Milletle tek yürek olduklarını da söyleyen Şenol Güneş, deplasmanda ilk kez kazanmak istediklerini sözlerine ekledi.

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu 4. maçında İzlanda ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan A Milli Takım'da Teknik Direktör Şenol Güneş, karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

 “Büyük bir devletiz, küçük işlerle uğraşmayız”

İzlanda Milli Takımı Kaptanı Aron Gunnarsson'un bugün yapılan basın toplantısında aynı durumu 2015 yılında Konya'da yaşadıklarını söylemesiyle ilgili olarak konuşan Şenol Güneş, “Rakip oyuncu, ‘Daha önce de Konya'da bu bize yapıldı' demiş. Eğer yapıldıysa orada da terbiyesizlik yapılmıştır. Bilmiyorum. Ama orada yapılmış diye burada da yapılmışsa daha büyük terbiyesizlik. Büyük bir devletiz, büyük bir milletiz, küçük işlerle uğraşmayız. Bu konuyu kapatıyorum. Kimseyi üzmek istemiyorum ama bunu da gündeme getirmedim fakat madem konuşuldu, söyleyeyim. Fikstür yapılırken İzlanda'da iki maç içeride yapılırken niye diğerlerinde yapılmadı. Bu avantajı zaten size vermişler. Sizi koruyorlar zaten. Biz bunları kapattık” dedi.

son dakika urfam haber Şanlıurfa haberleri gündem manşet haber saati şenol güneş a milli takım spor haberleri