Güneydoğu ekibi resmen ligden çekildi!

TAKİP ET

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Diyarbekirspor, meydana gelen depremden dolayı' şuanda futbol düşünmek istemediklerini ve ligden çekilme kararı aldıklarını resmen duyurdu.

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7.7 şiddetli depremin 10 ilde hissedilmesi ve yaşanan can ve mal kaybından dolayı futbol müsabakaları uzun bir süre ertelenirken deprem bölgesi takımları liglerinden çekilme kararı aldı.

Daha önce Süper Lig takımlarından Hatatspor, Gaziantepspor ligden çekilme kararı aldıklarını resmi kanallar ile duyurdu.

Son gelen bilgiler arasında TFF 2.Lig Kırmızı Grupta 15 puanla ligin 19 sırasında yer alan Güneydoğu ekibi Diyarbekirspor yaşanan depremden dolayı tesislerinin zarar gördüğünü, futbolcu ve personellerin zarar gördüğünü ileri sürerek ligden çekilme kararı aldıklarını söyledi.

"ŞU ANDA FUTBOLU DÜŞÜNECEK DURUMDA DEĞİLİZ"

Diyarbekirspor Kulüp Başkanı Serkan Genç, Sportif direktörü Numan Polat’ın ailesinin enkaz altında kaldığını futbol oynayacak durumda olmadıkları için TFF’ye ligden çekildiklerini bildirdiğini açıkladı.

Başkan Serkan Genç "Sportif direktörümüz Numan Polat'ın ailesi Kahramanmaraş'ta enkaz altında kaldı, ağabeyi hayatını kaybetti.  Futbolcularımızın yakınları depremde zarar gördü. Çok zor durumdayız. Türkiye Futbol Federasyonu'nun mağduriyetimizi gözeten bir karar alacağını ümit ediyoruz" dedi.

diyarbekirspor