Günlük antrenman 1 defaya düşürüldü

TAKİP ET

TFF 2.Lig Kırmızı grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, Antalya kampında günde çift antrenmanla yaptığı çalışmaları maç haftası nedeniyle teke düşürdü.

Şampiyonluk parolası ile çalışmaları kamp süresince sıkı tutan Şanlıurfaspor, Cumartesi günü yapacağı lig maçı nedeniyle günde iki defa yaptığı antrenmanı bundan sonra tek antrenmanla sürdürecek.

Sarı Yeşilli ekip dün akşam yaptığı tek antrenmanla günü tamamladı.

Cumartesi günü Fethiyespor'a konuk olacak olan Şanlıurfaspor 3 Ocak'tan bu yana çalışmalarına Antalya Belek'te devam ediyor. Günde yaptığı çift idmanla hazırlıklarını sürdüren sarı yeşilli ekip maç haftasına girdi ve antrenmanları günde 1 defaya düşürdü.

Teknik Direktör Ali Tandoğan nezaretinde yapılan antrenmanlarda  futbolcular düz koşu ve 5'e 2 pas çalışmalarının ardından çift kale maç yaparak çalışmaları tamamlıyor.

Önceki gün kampta yapılan sıkı antrenmanlardan sonra1 buçuk saat süren antrenman soğuma hareketleri ile son buldu.



Fethiyespor karşılaşması Muğla'da oynanacak

Şanlıurfaspor'un Cumartesi günü saat 13:30'da deplasmanda karşılaşacağı Fethiyespor maçı ev sahibi ekibin stad çimlerinin bakımda olmasından dolayı maçın Muğla Atatürk stadında oynanacağı açıklandı.

Sarı Yeşilli ekip, Antalya kampını 17 Ocak Perşembe günü tamamladıktan sonra Muğla’ya geçerek hazırlıklarına Muğla'da devam edecek. Şanlıurfaspor maçtan sonra evine dönecek.

Mehmet Halhalli / Urfa Değişim Gazetesi