HaberTürk çalışanlarından kötü haber!

TAKİP ET

Dün sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan gazeteci İsmail Saymaz ve gazeteci Ertuğrul Özkök HaberTürk'ün, internet sitesindeki köşe yazarlarının siyasi yazılarına son verdiğini duyurarak ayrıca kanalda, siyasi tartışma programlarına son verilebileceğinin de altını çizmişti.

HaberTürk ve Show TV’nin de Aralarında olduğu Ciner Yayın Holding’in Mehmet Cengiz ve Fuat Tosyalı’ya satılacağı iddialarına HaberTürk ve Tosyalı grubundan cevap gecikmedi.

Diğer bir yandan sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan gazeteci Ertuğrul Özkök,  kaç gündür köşe yazısı yayınlamayan HaberTürk'ün bütün köşe yazarlarını işten çıkardığı iddiasında bulundu.

Özkök, bugünkü yazısında "Fatih Altaylı'dan sonra Serdar Turgut, Nihal Bengisu Karaca, Kübra Par ve Kemal Öztürk'ün de yazılarına son verildiğini" belirtti. Özkök, Oray Eğin ve Nagehan Alçı'nın ise siyaset dışı konularda yazacağını belirtti.

Özkök, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla şunları kaydetti:

“Türkiye medya sektöründen gelen son haberler doğruysa (…) HaberTürk bütün köşe yazarlarını işten çıkarıyormuş. Fatih Altaylı'dan sonra Serdar Turgut'un işine son verildi. (Bence Serdar'a en büyük iyilik. Bu sayede belki mizaha dönecek) Bana gelen bilgiler doğruysa Nihal Bengisu Karaca, Kübra Par ve Kemal Öztürk'ün yazılarına da son verilmiş. Oray Eğin artık bir gusto ve hayat yazarı olacakmış. (Bakın işte buna da sevindim. Çünkü o konularda en beğendiğim yazardır diyebilirim) Nagehan Alçı'dan da siyaset dışı konularda gazetecilik yapması istenmiş. (Eminim Nagehan bunu çok iyi yapar.)”

sosyal medya gazeteci İsmail Saymaz gazeteci Ertuğrul Özkök HaberTürk