Haçım İzol: İçimizdeki Nemrudiler hüsrana uğrayacak

TAKİP ET

Astor Enerji Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Haçım İzol, Ankara Keçiörengücü mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada, 'İçimizdeki Nemrudiler" hüsrana uğrayacaktır. Ve o Nemrudileri de biliyoruz...' dedi.

Trendyol 1. Lig’in 5. Haftasında deplasmanda karşılaştığı Ankara Keçiörengücü karşısında vasat bir oyun sergileyen Astor Enerji Şanlıurfaspor, ligdeki ilk mağlubiyetini kaldı. Takımın ortaya koyduğu futbol sert sözlerle eleştirilirken, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Haçım İzol’dan da bir açıklama geldi.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan İzol, eksikleri gördüklerini ve eksikliklerin giderilmesi yönünde adımlar atacaklarını kaydetti. Gerekli dersleri aldıklarını ifade eden İzol, takımın kötü oyundan memnuniyet duyanları da sert sözlerle eleştirdi.

İzol paylaşımında şunları ifade etti:

“Değerli Şanlıurfasporlular; Bugünkü maçta eksikliği görüp üzüntüsünü dile getirenleri anlıyoruz. Lig uzun bir maraton galibiyet olduğu kadar elbette mağlubiyetler de olacaktır. Önemli olan iyi oyun sergilemek. Onun için eksiklikleri görüyor ve ders alıyoruz.

Merak etmeyin; bu takım en iyi seviyeye gelene kadar var gücümüzle çalışacağız. Ancak takımın kötü oyunundan mutlu olanları ve pusuya yatanları da görüyoruz. Urfa'nın deyiminde olduğu gibi "İçimizdeki Nemrudiler" hüsrana uğrayacaktır. Ve o Nemrudileri de biliyoruz...”

Astor Enerji Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Haçım İzol