'Hakkımızda dedikodular çıktı'

TAKİP ET

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol aday gösterilmeme ile ilgili sessizliğini bozdu. Demirkol, AK Parti'den tekrar aday gösterilmemesinin nedeninin iftiralar olduğunu belirtti.

31 Mart Yerel Seçimleri için AK Parti adaylık listesinde yer almayan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ilk kez sessizliğini bozdu, gazetecilerle bir araya geldiği toplantıda neden aday olarak gösterilmediğini açıkladı. Daha önce kırgın olduğunu hissettiren ancak konu ile ilgili, hiçbir açıklama yapmayan Başkan Demirkol, başka partilerden tekliflerin geldiğini ancak kabul etmediğini vurguladı.



'Hakkımızda dedikodular çıktı; hepsi iftiradır'

Dedikoduların aday olmasını engellediğini belirten Demirkol, "Aday olmamam sürpriz oldu. Anketler bizi gösteriyordu ama kısmet olmadı. Hakkımızda dedikodular çıktı, hepsi iftiradır. Aday gösterilmeyince bazı partilerden adaylık teklifi geldi, tek kelime ile ret ettim. Yani kabul etmedim." dedi.



hakkımızda dedikodular çıktı haliliye belediye başkanı fevzi demirkol aday gösterilmeme ile ilgili sessizliğini bozdu 31 mart yerel seçimleri için ak parti adaylık listesinde yer almayan