'Hakkın yanında Adaletsizliğin Karşısında Olacağız'

TAKİP ET

Gelecek Partisi Urfa İl Başkanı Abdullah Yeşil, 'Hakkın ve hukukun yanında adaletsizliğin de karşısında olacağız' dedi.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu önderliğinde kurulan Gelecek Partisi Şanlıurfa il başkanlığı bütün ilçe teşkilatları ile birlikte yerel ve ulusal basın ile bir araya geldi. Teşkilatlanma çalışmaları ile ilgili konuşan il başkanı Abdullah Yeşil, il kongresini ve sekiz ilçe kongresini yaptıklarını belirtti. Başkan Abdullah Yeşil, ilçe başkanlarını tek tek tanıtarak yaptıkları ve yapacakları çalışmaları basınla paylaştı. Yeşil, Urfa ve Türkiye gündemine yönelik değerlendirmelerde bulundu.



Teşkilatlanma devam ediyor

Partilerini kurdukları günden bu yana aralıksız bir şekilde teşkilatlanma çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Abdullah Yeşil, “70 vilayette il başkanlarımız bulunmaktadır. 350 ilçede ilçe başkanımız bulunmaktadır. Şanlıurfa’da 8 ilçe başkanlığını kurduk.  Bu ilçe başkanlıklarımızda kongrelerimizi yaptık ve en son 4 Ağustos 2020 de il kongremizi yaparak bütün yasal sürçlerimizi tamamlayarak karşınıza çıktık.” dedi.

İki İlçe Koronavirüsten dolayı katılamadı

Gelecek Partisi Eyyübiye İlçe Mahmut Demir ve Hilvan ilçe Başkanı Mustafa Salgut’un Basın toplantısına katılamadığını belirten Başkan Yeşil, “Bildiğiniz gibi tüm dünyada ve ülkemizi etkisi altına alan korona virüs nedeniyle bazı ilçe başkanlarımız aramıza katılamadılar. Yakınlarının hastalığı nedeniyle maalesef şu anda aramızda değiller. Eyyübiye ilçe başkanı Mahmut demir ve Hilvan ilçe başkanı Mustafa Salgut.” diye konuştu.



Adaletsizliğin de karşısında olacağız

Gelecek Partisi kurulduğu günden beri ülkenin ana muhalefet partisi görevini üstlenmiştir. Bütün problemlerine adaletsizliklere hukuksuzluklara demokratik olmayan karşı çıkmış çıkmaya devam edecektir. Hakkın ve hukukun yanında adaletsizliğin de karşısında olacağız. Parti sistemimizde başkan cumhurbaşkanı sistemi yoktur. Bizim partimiz demokrat sistemi üzerine kurulmuştur. Bu ülkedeki herkesin hakkını hukukunu savunacağız.” şeklinde konuştu.



Gelecek Partisi Şanlıurfa ilçe başkanlarının isimleri şöyle:

Eyyübiye İlçe Başkanı: Mahmut Demir

Haliliye İlçe Başkanı: Müslüm Çiçek

Karaköprü İlçe Başkanı: Celal Karaca

Viranşehir İlçe Başkanı: Mehmet Koşar

Hilvan İlçe Başkanı: Mustafa Salgut

Bozova İlçe Başkanı: Erkan Doğan

Akçakale İlçe Başkanı: Mustafa Çiftçi

Harran İlçe Başkanı: Mehmet Özyavuz