Halfeti'de çalınan kepçe olayında yeni gelişme!

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde geçtiğimiz günlerde çalınan kepçenin operatör tarafından başka birine satıldığı ortaya çıktı. Olayla ilgili kepçe operatörü tutuklandı.

Halfeti İlçesi Kavaklıca Mahallesinde 07 Aralık’ta M.A. isimli şahıs Jandarma birimlerine gelerek kendisine ait iş makinesinin (Kepçe) çalındığını ihbar etti.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Halfeti İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından bahse konu iş makinesinin bulunmasına yönelik yapılan araştırmalarda bahse konu iş makinasının operatörü olan N.A.‘nın iş makinasının kendisine ait olduğunu beyan ederek S.K. isimli şahıstan (260 bin TL) peşinat ve (280 bin TL) sonra ödenmek üzere toplamda (540 bin TL) karşılığında aralarında sözleşme yaparak satış yaptığı tespit edildi.

Yapılan incelemede peşinat tutarı olan (260 bin TL)’nin N.A. isimli şüphelinin kardeşi M.A.’nın hesabına gönderildiği bilgisini alan Jandarma ekiplerince şüpheli kardeşler N.A. ve M.A.’nın evlerinde yapılan operasyonla yakalandı.

Olayda yakalanan şüphelilerden M.A. ifadesinin alınmasından sonra serbest bırakılırken N.A. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şanlıurfa Haliliye kepçe