Halfeti'de yeni iddia! Hayali seçmenlere kimlik kartı

TAKİP ET

Halfeti'ye seçmen taşındığı iddialarına yeni bir iddia daha eklendi. İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali Arusoğlu, Halfeti'ye hayali olarak taşıdıkları seçmenler için sahte kimlik kartı çıkarttıkları yönünde iddiaların olduğunu öne sürdü.

Türkiye 31 Mart Pazar sabahı gerçekleşecek olan seçimlerine gün sayarken, Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali Arusoğlu,geçtiğimiz günlerde Halfeti’de 4 bin 700 seçmen taşındığı iddiasından sonra, bu seferde hayali olarak taşıdıkları seçmenler için sahte kimlik kartı çıkarttıkları yönünde iddiaların olduğunu öne sürdü.

“AKP belediye meclis üyesiymiş”

Arusoğlu, videoda yer alan kişinin AK Parti belediye meclis üyesi olduğunu iddia etti. Arusoğlu, sosyal medyada yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Halfeti’den çok çirkin iddialar geliyor. Hayali olarak taşıdıkları seçmenler için sahte kimlik kartı çıkarttıkları yönünde iddialar var. Videoda kişi AKP belediye meclis üyesiymiş.

@serfalbayrak ölü taklidi yapmaya devam mı edeceksin?

@EmniyetGM @UrfaValiligi bu işe artık el atmayacak mısınız? Usulsüz bir şekilde oyları taşıyın daha sonra da o oyları kullandırtmak için kendi adamlarınıza sahte kimlikler basın.

@HalfetiNufus neler dönüyor orda hiçbir yetkiliniz açıklama yapmayacak mı? Kıyamette kopsa bu oyları size kullandırtmayacağız, halkın iradesine ipotek koymanıza müsaade etmeyeceğiz.”

Halfeti Şanlıurfa Ali Arusoğlu şeref albayrak