Haliliye basketbolda kaybetti

TAKİP ET

Türkiye Basketbol 2. Liginde mücadele eden Haliliye Belediyesi Basketbol takımı sahasında konuk ettiği Denizli takımlarından Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Takımına 73-85 kaybetti.

Türkiye Basketbol 2. Liginde mücadele eden Haliliye Belediyesi Basketbol takımı TB2L 13. Hafta karşılaşmasında ligde namağlup olarak unvanını sürdüren Denizli Basket’e 73-85 yenilerek 18 puanla 5.sırada yer aldı.

Denizli Basket bugüne kadar potada  oynadığı 12 maçı kazanarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Denizli Basket, Şanlıurfa deplasmanında Haliliye karşısında maça hızlı başladı. Rakibi karşısında iyi mücadele ederek oyunda üstünlüğünü kabul ettiren Denizli Basket, ilk periyodu 14-22 önde tamamladı. 2. periyotta da iyi bir mücadele sergileyen Denizli temsilcisi ilk yarıyı 38-47’lik skorlar 9 sayı önde bitirdi.

Denizli Basket, 3. periyotta da üstünlüğü elden bırakmadı. Üst üste sayılar bulan Denizli Basket, bu periyodu da 53-67 skoruyla tamamladı.

Maçın son periyodunda da rakibine karşı iyi bir oyun sergileyen Denizli temsilcisi müsabakadan 73-85 galip ayrılarak ligde liderliğini sürdürmeye devam ediyor

Türkiye Basketbol 2. Liginde oynanan diğer maçların sonuçları şöyle:

Tenis Eskrim Dağcılık   73 - 66  Sögütsen Seramik

Samsun Bşb. Anakent  76 - 69  Bornova Bossan

Haliliye Belediye           73 - 85  Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket

Gemlik Basketbol         44 - 53  Bornova Belediyesi

Efe Spor          96 - 72  Kocaeli Bşb. Kağıtspor