Haliliye Belediyesi de borçlu olarak mı devredildi?

TAKİP ET

Şanlıurfa Belediyeleri arasında en borçsuz belediye olarak belirlenen Haliliye Belediyesi'nin de borçlu olduğu belirtildi. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, belediyenin borçlu olarak devralındığını belirtti.

31 Mart seçimlerinde Haliliye Belediyesi eski Başkanı Fevzi Demirkol, görevi devrederken, belediyenin 484 milyon TL borcu olduğunu ancak ayın sonunda 500 milyon TL'nin gelir olarak geleceğini belirtmişti. Demirkol, bu gelirin gelmesinin ardından hesap kapatılarak 16 milyon TL'nin de kasada kalacağı belirtilmişti. Ancak Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, belediyenin borçlarla alındığını belirtti.







3 aylık çalışmalarını değerlendirmek üzere gazetecilerle bir araya gelen Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, belediyenin borcunun ne kadar olduğu sorusu üzerine belediyeyi borçlu olarak devraldığını açıkladı. Belediyenin geliri olduğu söylenen 500 milyon TL'nin ne olduğu bilinmezken, 3 aylık sürede gelir giderini kamuoyuna paylaşmayan Haliliye Belediyesi'nin gerçek borcu merak ediliyor.

 

haliliye belediyesi de borçlu olarak mı devredildi? en borçsuz belediye olarak belirlenen haliliye belediyesi haliliye belediye başkanı mehmet canpolat 3 aylık sürede gelir giderini kamuoyuna paylaşmayan haliliye belediyesi