Haliliye Belediyesi'nden açıklama

TAKİP ET

Haliliye, Devteşti mahallesinde bulunan ve hastane yapılacağı ile gündeme gelen, ancak daha sonra spor salonu ve yaşam merkezi haberi ile kafa karışıklığına neden olan bina ile ilgili açıklama geldi.

Farklı günlerde yapılan iki farklı açıklama ile ne olacağı tam olarak anlaşılamayan Devteşti mahallesindeki bina ile ilgili Haliliye Belediyesi basın birimi açıklama yaptı.



Yapılan açıklamada; daha önceki haberlerimizde yer verdiğimiz gibi söz konusu kompleksin iki  bloktan oluştuğu bilgisi teyit edildi. Kompleksin sadece bir kısmının Sağlık Bakanlığı’na devri söz konusu olduğu, devredilecek kısmın 9 katlı blok olduğu ve buranın 15 bin metrekare olduğu ifade edildi.



Açıklamanın devamında; gün içerisinde yerel basına yansıyan ve soru işaretlerine neden olan Eyyüp Cenap Gülpınar Spor ve Yaşam Merkezi’nin Sağlık Bakanlığı’na devri yapılacak bloktan bağımsız olduğu söylendi. Spor ve yaşam merkezi içinde; yüzme havuzu, meclis salonu ve spor salonlarının olduğu ve bunların 15 bin metrekarelik alan dışında olduğu beyan edildi.

 

 

haliliye hastane sağlık bakanlığı kafa karışıklığı