Haliliye Belediyesi'nin 100 günlük icraatı; Plaket

TAKİP ET

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın geçtiğimiz günlerde 100 günlük çalışmalarını değerlendirme toplantısında belirlenmeyen bir nedenle bazı derneklere plaket vermesi Şanlıurfa'da ve çevre illerde tepkilere neden oldu.

Geçtiğimiz günlerde Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, görevde olduğu 100 günde yaptığı çalışmaları paylaşmak için basın mensupları ile bir araya geldi. Ancak gerçekleştirilen toplantıda Başkan Canpolat tarafından bazı dernek kuruluşlarına plaket takdim edildi. Plaketlerin ise ne amaçla verildiği belirtilmezken, Haliliye Belediyesi en şovmen belediye olarak gündemde yer aldı. Bu durum ise hem Şanlıurfa'dan hem de çevre illerden tepkilere neden oldu.







Basında 100 günlük icraatın plaket olduğu yazıldı

Şanlıurfa'da faaliyet gösteren birçok basın kuruluşu ve çevre illerde bulunan bazı basın kuruluşları tarafından Haliliye Belediyesi'nin plaket vermesi eleştirildi. 100 gün boyunca etkili bir çalışma yapmadığı belirtilen Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, sadece yapılacak olan çalışmaları aktardı. Bunun yanı sıra hangi amaçla plaket verildiği bilinmezken, Haliliye Belediyesi'nin 100 günlük icraatının plaket sunumu olduğu basında yer aldı. Bu durumda gündemde Başkan Canpolat'ın konuşmasından çok plaket sunumu ön plana çıktı.



haliliye belediyesi in 100 günlük icraatı; plaket haliliye belediye başkanı mehmet canpolat 100 günlük çalışmalarını değerlendirme toplantısı bazı dernek kuruluşlarına plaket takdim edildi