Haliliye'de 3 bölge yıkanıp dezenfekte edildi

TAKİP ET

Haliliye Belediyesi, koronavirüs salgınından korunma tedbirleri kapsamında ilçe genelinde başlattığı çalışmaları sürdürüyor. Temizlik ve dezenfektasyon ekipleri, sokağa çıkma yasağının uygulandığı hafta sonu da Atatürk Bulvarı, Açıksu Caddesi ve Hal Pazarı bölgelerini köpüklü su ile yıkayarak dezenfekte etti.

Haliliye Belediyesi, Covıd-19 salgını ile mücadele kapsamında başlattığı faaliyetlere devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda halk sağlığı için çalışan ekipler, sokağa çıkma yasağının olduğu hafta sonunda da Atatürk Bulvarı, Açıksu Caddesi ve Sebze ve Meyve Hali’nde köpüklü su ile yıkama ve dezenfekte faaliyetlerini yürüttü.

 

Şair Şevket Mahalle Muhtarı Ahmet Altun, “ Mahalle sakinlerimizden Allah razı olsun. Yasağa uyuyorlar. Haliliye Belediyemiz de bu salgın nedeniyle başlattığı çalışmalara devam ediyor. Mahallede bulunan sokak ve kaldırımlarda yıkma ve dezenfekte işlemi yapıyor. Başta Belediye Başkanı Mehmet Canpolat olmak üzere emeği geçen herkse çok teşekkür ediyoruz”

 

Salgınla ile ilgili konuşan Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği (ŞASEMKOM) Başkanı Kemal Sezer, “Başta Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve tüm ekiplerine çok teşekkür ediyorum. Bu yasak günde bile hal pazarımızı tertemiz yıkayarak dezenfekte ediyor. Bu çalışmayı her hafta rutin olarak yapıyorlar bir kez daha emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz”

 

Şair Şevket mahalle muhtarı ahmet altun haliliye belediyesi koronavirüs salgını temizlik ve dezenfektasyon ekipleri sokağa çıkma yasağı