Haliliye'de temel atma ve toplu açılış gerçekleşti

TAKİP ET

Haliliye Belediyesi, temel atma ve tamamlanan projelerin toplu açılışı bugün AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz'ın katılımı ile gerçekleştirdi.

Haliliye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Sancaktar Mahallesi Taziyeevi, cami, semt pazarı, park temel atma ile halı sahalar, merkez ve kırsal asfaltlama, kimlikli parklar toplu açılışı  AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz'ın katılımı ile gerçekleştirildi.


Açılış töreninde konuşan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, "Göreve geldiğimiz günden beri Sancaktar mahallesine bir sözümüz vardı. Onlara bir semt pazarı, bir cami, taziye evi, park ve halı sahası yapma sözümüz vardı o sözlerimizi yerine getirmek için burada bulunuyoruz. Şu ana kadar 27 park ve yeşil alan Haliliye kazandırdık. 9 tane de halı sahası yaptık" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise, "Şanlıurfa tarih şehri, lezzet şehri, kültür şehri, müzik şehri bizler bu şehirde elbirliği ve ilçe belediyelerimizle beraber çalışıyoruz. Şanlıurfa bir türizim şehridir. Bu şehir gerçek kimliğine dönmeli, yani tarihi kimliğine dünmeli. Urfa’ya hizmet etmeyi seviyoruz” dedi.

E.Berfin Maçça / Urfa Değişim