Haliliye'de yol yapım çalışmaları sürüyor

TAKİP ET

Haliliye Belediyesi, yol yapım çalışmaları ve parke döşeme çalışmalarına Karşıyaka ve İmam Bakır mahallelerinde devam ediyor.

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kış ayları öncesi merkez ve kırsalda çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, merkez Karşıyaka Mahallesinde yol yapım ve bakım, onarım işlemlerini sürdürürken, İmam Bakır Mahallesinde de vatandaşların talebi üzerine ulaşıma kapalı bir sokakta yol açma ve parke döşeme işlemi gerçekleştirdi.

 

İmam Bakır Mahalle Muhtarı İmam Deniz, mahallelerindeki çalışmalara ilişkin, “ Bu ara sokağımız 10 yıldan beri bütün gelen ve giden yetkililerden rica ettik, ancak hiç kimse bize bu sokağımızı açamadı. Bu sokağımız Boğaz Köprüsü gibi iki mahalleyi bir birine bağlıyor. Bizim mahalle için çok önemli bir ara sokaktır. Ama kimse açamadı şimdiye kadar. Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat ile bir görüşme sonrası talebimizi ilettik, ertesi gün Balkanımız talimatları ile yolumuz açıldı. Hizmetinden dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

haliliye belediyesi fen İşleri müdürlüğü haliliye belediyesi yol yapım çalışmaları parke döşeme çalışmaları