Haluk Levent ve Hasan Can Kaya'dan şehit ailesine müjdeli haber! "Annemize bir ev alacağız"

TAKİP ET

Sanatçı Haluk Levent ve Komedyen Hasan Can Kaya şehit ailesine bir ev alacaklarını duyurdu.

Pençe-Kilit bölgesinde çıkan çatışmada 9 asker şehit oldu. Kahramanmaraşlı Şehit Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir’in baba ocağına acı haberi askeri yetkililer verdi. Şehit ailesinin çadırda kaldığı ve çadırlarına 10 ısıtıcı gönderildiği haberlerinden sonra Haluk Levent ve Hasan Can Kaya, şehit ailesi için kolları sıvadı.

“HAFTAYA ANNEMİZE BİR EV ALACAĞIZ”

Haluk Levent sosyal medya hesabı üzerinden “Şehit Müslüm Özdemir’in ailesinin ev hakkı mevcut. Bu konuda Kahramanmaraş Valimiz sayın Ünlüer bizleri aydınlattı. Âmâ bizler de bir ucundan tutalım dedik. Bugün Bursa konserimin geliri ve Hasan Can Kaya kardeşimin 1 gösteri hasılatıyla birlikte haftaya annemize bir ev alacağız” diyerek şehit ailesine müjdeyi verdi.

KAHRAMANMARAŞ VALİLİĞİ NE DEDİ?

Kahramanmaraş Valiliği şehit ailesiyle ilgili çıkan haberlerden sonra, “Şehidimizin ailesi de kırsal mahallemizde ikamet etmektedir ve hak sahibidir. Aile için Kalıcı Köy Konutu kısa sürede yapılarak teslim edilecektir. Lütfen asılsız ve algı amaçlı paylaşımlara itibar etmeyelim “diyerek çıkan haberlerin asılsız olduğu bildirildi.

Sanatçı Haluk Levent Komedyen Hasan Can Kaya