Hani 183 kişi çalışıyordu!

TAKİP ET

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, çalışmaları yılan hikayesine dönen Çevik Kuvvet Köprülü Kavşak projesi ile ilgili ödeneğin geldiğini ve çalışmaların hızlandığını belirtmişti. Başkan Yıldız, alanda 183 işçinin aktif olarak çalıştığını söylemişti. Ancak alanda çalışan işçi sayısı 20'yi geçmiyor.

Şanlıurfa'nın trafik akışının rahatlatılması için çalışmalarına başlanılan Çevik kuvvet Köprülü Kavşak projesi tartışmaları sürüyor. Proje ile ilgili ödeneğin olmaması gündeme gelirken, çalışmaların sürekli aksaması ve oldukça yavaş bir şekilde ilerleme kat etmesi tepkileri üzerine çekmeye devam ediyor.







Başkan Beyazgül, proje için ödenek sorunu olduğunu belirtmişti

Çevik Kuvvet Kavşağında çalışmalarda sürekli aksaklıklar yaşanırken, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, geçtiğimiz günlerde çalışmaların ödenek sorunundan dolayı aksadığını ve bu sorunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ilettiğini belirtmişti. Beyazgül, proje için ödenek desteğinin verileceğini de söylemişti.







Bahattin Yıldız, alanda 183 kişinin çalıştığını söylemişti ama...

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, geçtiğimiz hafta gazetecilerle bir araya gelerek Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağının gecikmesinin nedeninin hava koşullarının uygun olmamasından kaynaklandığını belirtti. Girişimleri sonucu proje ile ilgili ödenek sorunun çözüme kavuştuğunu belirten İl Başkanı Yıldız, çalışmaların hız kazandığını, alanda 183 işçinin aktif olarak çalıştığını belirtti.







Çalışma alanı eski tas eski hamam

31 Mart seçimlerinden önce Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağında Şanlıurfa-Diyarbakır yolunun bir bölümünün açılacağı belirtilmesine rağmen, söz konusu çalışma halen bitirilemedi. Yılan hikayesine dönen çalışmanın uzamasının sebebi bir taraftan ödenek sorunundan kaynaklandığı belirtilirken, öte taraftan yağışın etkili olmasından kaynaklandığı söyleniyor. Ancak yağışlı havaların yerini güneşli havaların almasına rağmen çalışmalar halen ağır bir şekilde yürütülüyor. Bunun yanı sıra Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız'ın 183 işçinin aktif olarak çalıştığının söylenmesinin aksine çalışan kişi sayısının 20'yi geçmediği görüldü.



































hani 183 kişi çalışıyordu! ak parti Şanlıurfa İl başkanı bahattin yıldız Çevik kuvvet köprülü kavşak projesi Şanlıurfa büyükşehir belediye başkanı zeynel abidin beyazgül proje için ödenek desteği