Harran Belediyesi'ndeki iddiaya Başkan Özyavuz'dan yanıt

TAKİP ET

MHP Şanlıurfa Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un 4 yıldan beridir bir iş adamının parasını vermediği ileri sürüldü. Söz konusu iddiaya Belediye Başkanı Özyavuz'dan yanıt geldi.

Memduh Atay isimli iş adamı Harran Belediyesi’nden iş aldığını fakat 4 yıldan beridir parasını alamadığını Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un telefonlarına çıkmadığını iddia etti.

“BU BİR ZULÜM İLANIDIR! ALLAH'A HAVALE EDİYORUM”

 Harran Belediyesi’nden iş aldığını belirten Memduh Atay parasını alamadığı için zor dönemler geçirdiğini Başkan Özyavuz’u kime şikayet edeceğini bilmediğini yaşanan durumu Urfa kamuoyuna bıraktığını söyledi.

Memduh Atay yaptığı açıklamada şu sözleri kullandı.”Ben bir işadamı olarak Harran Belediyesi'nden iş alıp bitirdim.Tam dört yıldır mevcut başkan paramı vermedi ama konu seçim olunca trilyonlarca parayı köylere dağıtmayı bildi.Benim düzenimi, evimi yıktı. Bankalara boğazıma kadar borçlandırdı.Defalarca yanına gittim beni içeriye bile almadı, telefonlarıma cevap vermedi.Böylesine zalim, vicdansız, kul hakkını yiyen, merhametsiz biri şimdi de çıkmış vatan, millet, bayrak edebiyatı yapıyor. Ne yaman çelişki ki Türk milliyetçisi bir partide Arap milliyetçiliği adı altında Arap halkı kandırmaya çalışıyor. Benim gibi birçok garibanın parasını yemiş olan bu zalim zihniyeti halkımızın vicdanına havale ediyorum.Kimi kime şikayet edeyim.Paramızı yiyen 'dur. Yorumu Şanlıurfa kamuoyuna bırakıyorum.Saygılarımla Memduh Atay"

BAŞKAN ÖZYAVUZ İDDİALARA YANIT VERDİ

Ortaya atılan iddianın kendisiyle hiçbir ilişkisi olmadığını söyleyen MHP Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz iddiayı ortaya atan Menduh Atay'a şu şekilde yanıt verdi:

"Güzel kardeşim ben sana burdan cevap veriyorum, sen naylon fatura ile önceki dönemde belediyeyi dolandırmışsın, yanıma geldin süt param yok dedin emanete alınan paran vardı sana 100 bin lira ödeme yaptım ben seni ne tanırım nede sana iş yaptırırım buradan çirkin iftira yaparak bu hareketi provoke etmeye çalışıyorsun yanında istediğin kadar vatandaş getir bizim hesabını veremeyeceğimiz bir faturamız yok ama hem devleti dolandır hemde kendini haklıymış gibi göstermeye çalışma haksızsın" 

 

Şanlıurfa MHP Atay Ozyavuz Mahmut Harran