Harran Belediyesi'nin ne kadar borcu var?

TAKİP ET

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Belediyenin borcunu açıkladı. Belediyenin 30 Milyon TL olduğunu belirten Başkan Özyavuz, "Gereksiz harcamalar varsa bunların hesabını sorarız." dedi.

Seçimlerden önce Şanlıurfa'nın Büyükşehir ve merkez ilçelerdeki belediyelerin borcu açıklanırken, diğer belediyelerin borcu ise belirlenmemişti. Cumhur İttifakı ile MHP'den Harran Belediye Başkanı seçilen Mahmut Özyavuz, görevine başladı. Meclis toplantılarına da başlayan Başkan Özyavuz, Belediyeni borcunu açıkladı.

Harran Belediyesi'ni 30 Milyon TL borçla eski Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz'dan devraldığını belirten Mahmut Özyavuz, göreve başladığında bu borcun olduğunu bildiğini belirtti. Bu paraların nereye harcandığını incelediklerini belirten Başkan Özyavuz, " Yapılan yanlış harcamalar varsa, ruhsatlar da imzalar varsa bunların altına imza atan arkadaşlar hesabını verecekler. İlçemizi hak ettiği yere götüremememiz için hiçbir neden yok." dedi.

 

harran belediyesi in ne kadar borcu var? harran belediye başkanı mahmut Özyavuz belediyenin 30 milyon tl olduğunu belirten başkan Özyavuz harran belediyesi