Harran'da bütün ana caddeler sıcak asfalt ile buluştu

TAKİP ET

Harran Belediyesi ilçe merkezinde bulunan İMKB ve İmam bakır Caddelerinde sıcak asfalt serim çalışmalarını tamamlayarak, trafiğe açtı.

Harran ilçe merkezinin önemli işlek caddelerinden İMKB ve İmam bakır caddeleri sıcak asfaltla buluşarak prestij cadde görünümüne kavuştu.

Harran ilçesinin genelinde büyük bir özveri ile çalışan belediye ekipleri, kırsalda grup bağlantı yolları, mahalle içi asfalt ve parke taşı çalışmalarını sürdürürken, ilçe merkezi genelinde bulunan caddelerin tamamını sıcak asfalt ile buluşturdu.

Harran Belediyesi ekipleri Prestij Cadde çalışmaları kapsamında İMKB ve İmam bakır caddelerinde sıcak asfalt çalışmalarını tamamlarken, ilçe merkezinde bütün ana caddelerin sıcak asfalt ile buluştuğunu duyurdu.  Şeyh Hayati Harrani, Süleyman Demirel, Adnan Menderes, Müftülük, Emniyet, Kaymakamlık, Çevre yolu, İlçe Tarım, İMKB ve İmam bakır caddelerin tamamında sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı.

Tarihin ve kültürün başkenti Harran’ımıza hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz diyen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; "Bizler bu kutsal göreve talip olduğumuzda Harran’ı yeniden inşa edeceğimizin sözünü vermiştik. Cenab-ı Allah’a hamd olsun temel belediyecilik hizmetlerimizin yanında eğitim, spor, sağlık, kültür alanında çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Bununla birlikte ilçe merkezimizde prestij cadde çalışmalarımıza devam ederken, İMKB ve İmam bakır caddemizde çalışmalarımızı tamamladık. Bununla birlikte ilçe merkezimizde bulunan bütün ana caddelerimizi sıcak asfalt buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun." İfadelerini kullandı.

Harran Belediyesi