Harran'da halk belediye Başkanı kararını verdi

TAKİP ET

Yerel seçimlere 15 gün kala Urfa Değişim ekibinin yeni durağı Harran ilçesi oldu. Mikrofonlarımıza konuşan vatandaşlar, yerel seçimde oyunu Başkan Mahmut Özyavuz'dan yana kullanacaklarını ifade ettiler.

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için geri sayım başladı. Yaklaşan yerel seçimler için partilerin belirlediği adaylar birbiriyle yarışırken birçok vatandaş ise oyunu kimden yana kullanacağına karar vermiş durumda.

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde yapılacak olan yerel seçimler için Urfa Değişim mikrofonlarına konuşan vatandaşlar, oyunu mevcut Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’dan yana kullanacaklarını dile getirerek Mahmut Özyavuz’dan memnun olduklarını ve her türlü sorun ve sıkıntılarını giderme konusunda elinden geleni yaptığını söylediler.

“BÜTÜN PARTİLER ADAYI ÇIKARABİLİR AMA ÖNEMLİ OLAN SANDIKTA KİME OYUNU VERDİĞİNDİR”

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un çalışmalarından memnun olduğunu söyleyen Ömer Akar isimli vatandaş, “Bundan önceki dönemlerde babası olsun, amcası olsun hepsi Belediye Başkanlığı yaptı ama kimse Mahmut Özyavuz gibi başkanlık yapamadı.

Mesela eskiden bizim köye insanlar çizme giymeden köyün içinde dolaşamazdı ama şimdi git bak parke taşları kapının önüne kadar gelmiş o yüzden oyumuzu ondan başka kimseye vermeyiz, herhangi bir sıkıntımız olduğu zaman ona ulaşabiliyoruz. İletişime geçebiliyoruz.

Bütün partiler adayı çıkarabilir ama önemli olan sandıkta kime oy verdiğindir. Zaten sandıkta her şey belli oluyor. Ben köyde yaşadığım için ilçede ne yaptığı hakkında çok bir bilgim yok ama köylerde çok fazla hizmet yaptı. Harran’dan Ceylanpınar’a kadar gidin bütün köylerde Mahmut Özyavuz’un hizmetlerini görürsünüz.

Başkan Özyavuz köylerde; yolları, elektriklerini, trafolarını, suyunu, parke taşlarını bütün sorunlarına gideriyor.” dedi.

“MAHMUT ÖZYAVUZ FAKİR - ZENGİN AYIRT ETMEDEN HER KESİME HİTAP EDİYOR”

 “Biz oyumuzu Mahmut Özyavuz’a vereceğiz” diyen Musa Güneş, “Biz diğer adaylar için hiçbir şey düşünmüyoruz, çünkü biz oyumuzu onlara vermeyi de düşünmüyoruz. Mahmut Özyavuz’dan vazgeçmiyoruz. Mahmut Özyavuz Harran için çalışıyor, sorunlarını gideriyor, vatandaşların arasına katılıyor.

Fakir- zengin ayırt etmeden her kesime hitap ediyor. Bizim en ufak bir sorunumuz da yanımızda olmaya çalışıyor. Halkın içine giriyor ve sorularımızı gidermeye çalışıyor. Yetişemediği yerlerde ise illaki birilerini gönderiyor, sorunu hallettirmeye çalışıyor.

Başkan Özyavuz bizlere sadece bir telefon kadar uzak Allah ondan razı olsun onun yerini kimsenin dolduracağını düşünmüyorum” ifadelerini kullandı.

“BAŞKAN ÖZYAVUZ’A HER ZAMAN ULAŞABİLİYORUZ, SORUNUMUZU GİDEREBİLİYOR” 

Yerel seçimlerde oyunu Mahmut Özyavuz’dan taraf kullanacağını belirten Murat Karahan konuşmasında, “Ben Harran da yaşıyorum Mahmut Özyavuz’un çalışmaları gayet güzel. Başkan Özyavuz gençtir, dinamiktir ve başarılarının devamının getirmesi dileğiyle umut ediyorum.

Başkan Özyavuz’a her zaman ulaşabiliyoruz, sorunumuzu giderebiliyoruz. Yeni dönemde Allah kısmet ederse tekrardan Mahmut Özyavuz’u belediye başkanı olarak görmek istiyoruz.

Şu anda Mahmut Özyavuz’un kazanıp kazanmayacağı konusunda herhangi bir fikrim yok ama dilerim inşallah kazanır çünkü biz kendisinden gayet memnunuz” yorumunu yaptı.

“BAŞKAN ÖZYAVUZ HARRAN İÇİN ÇOK ŞEY YAPTI”

İsmini vermek istemeyen vatandaş ise mikrofonlarımıza yaptığı açıklamada, “Bizim oyumuz belli, şu anki mevcut Belediye Başkanımızdan memnunuz, ondan vazgeçmeyi düşünmüyoruz. Diğer partilerde aday çıkarttı hangisi hayırlıysa olsun ama biz oyumuzu Başkan Mahmut Özyavuz’dan yana kullanacağız, diğerleri bizi alakadar etmiyor.

Başkan Özyavuz Harran için çok şey yaptı; park olsun, yol olsun, sorunları giderme konusunda elinden geldiğinin en iyisini yapmaya çalıştı.

Bizim bir derdimiz, bir sorunumuz olduğunda ona danışmamız gereken bir şey olduğunda ona çok rahat bir şekilde ulaşabiliyoruz” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Harran halk belediye Başkanı